Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek van még esély...

Szerintetek van még esély arra hogy megfordul?

Figyelt kérdés
azt szeretném megtudni hogy vannak e itt olyan kismamák, vagy anyukák akiknek tényleg a vége felé fordult be a baba?mert vasárnap leszek 35hetes és még medencevégű!mindenki azzal jön, hogy már biztos nem fordul be az a baba....de miért?ennyire lehetetlen?a másik kérdésem pedig, hogy mindenki fél a szüléstől?mert olvasom itt is meg mondják is hogy mennyire félnek..az baj ha én nem érzek ilyet?néha mikor belegondolok akkor megilyedek de elhesegetem és minden megy tovább!lehet tudat alatt félek csak a vágy hogy végre megszülessen elnyomja?Boldog babavárást!
2010. márc. 31. 13:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szia!Sógorom az utolsó pillanatban fordult meg, még Nálatok is előfordulhat ez!:)Nekem nem volt ilyen szerencsém!:(Én is féltem a szüléstől, szerintem ez természetes!De azzal sincs gond, hogy Te nem félsz!Ezt szerintem embere válogatja!Mindenesetre mindenért (fájdalmakért) kárpótol az, amikor meghallod, hogy ferlsír, megpuszilhatod, esetleg a melledre teszik!:)Szorítok így ismeretlenül is, hogy megforduljon a kis Pocaklakód!:)
2010. márc. 31. 13:44
 2/11 anonim ***** válasza:

Nekem a 36.héten is medencevégű volt még, 37+1naposan született, én nem is éreztem hogy befordult, nagyon meglepődtem mikor a szülőszobán megvizsgáltak és közölték hogy fejvégű:) Én sem féltem a szüléstől, tudtam hogy vagy így vagy úgy de meg fog születni a babám, talán ez is közrejátszott abban hogy bár 12 órát vajúdtam, de az utolsó pillanatban is mosolyogtam még a szülőágyon. Pedig nekem aztán a fájdalomküszöböm igen alacsony.

Mindenki másképpen éli meg. Biztos , én csak a szerencsések közé tartozom, de minél jobban félsz, szerintem annál jobban érzed a fájdalmat.

2010. márc. 31. 13:48
 3/11 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem 34. héten harántfekvéses volt a kisfiam, 36. Uh-n már befordult és simán zajlott a szülés, úgyhogy még van esély! A szüléstől nem féltem, csak egy-egy pillanat volt, amikor elbizonytalanodtam... aztán már meg is nyugtattam magam, hogy nekem is menni fog és minden rendben lesz. Így is történt! Inkább olyan dolgokon aggódtam, hogy hogyan fog majd zajlani az egész... és persze az, hogy a kisbabámmal minden rendben legyen, mikor világra jön. Magamat nem féltettem és a fájdalomtól sem féltem! Nem mondom persze utólag, hogy nem fájt, de a legszebb élmény volt az életemben! Remélem mégeszer átélhetem és azt is,hogy ugyanígy természetes úton meg tudom szülni!Szép szülést kívánok!
2010. márc. 31. 13:54
 4/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Kislányom a 32.heti uh-on még lábtartásos volt,a 36.hetin pedig fejvégű. Nem éreztem amikor megfordult. Orvosom szerint ha a baba nem fordul be akkor annak oka van,rövid köldökzsinor,útban levő köldökzsinor....

Jo egészséget!

2010. márc. 31. 14:02
 5/11 anonim ***** válasza:

37 hetesen még medencevégű volt a lányom ráadásul lába a nyakában volt:)Ja és pluszban 4400 gramm volt és 60 centi máig nem értem hogy volt helye még forogni is.. Nem tudom mikor fordult meg (amúgy is rengeteget mozgott mindig a vége felé már fájdalmas is volt) de én is meglepődtem mikor 40 hetesen vizsgáltak és nyílt már a méhszáj és fejvégű volt ( egy nap múlva megszületett).

Szerencsére. Én nagyon el akartam kerülni a császárt.

Amúgy az első babámnál én se gondoltam a szülésre és a fájdalomtól se féltem, úgy tudtam magamról hogy jó a fájdalomtűrő képességem.

A másodiknál már féltem:))) addigra tudtam kb. mire számíthatok:))

2010. márc. 31. 14:03
 6/11 anonim ***** válasza:
szia! a lányom a 38. héten fordult meg. kicsit furi és kellemetlen volt, áttornázott egy egész éjszakát :)
2010. márc. 31. 14:05
 7/11 A kérdező kommentje:
Nagyon, nagyon szépen köszönöm a válaszokat!most végre van egy kis reményem:)próbálom rávenni a drágámat hogy forduljon meg, az sem baj ha csak a legvégén, csak sikerüljön:)eddig a szemem miatt csesztettek hogy tuti császár..megvizsgáltak és a szemem nem akadály:)remélem minden rendben lesz és így vagy úgy de végre itt lesz velünk:)mindenkinek szép napot és jó babázást kívánok!!!!
2010. márc. 31. 14:09
 8/11 anonim ***** válasza:
kislányom 36.héten fordult be,volt egy 2 órás nagytornája,mig ezt a műveletet végrehajtotta,közben fájt is,olyan erővel nyomta magát:-)
2010. márc. 31. 14:29
 9/11 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..

Szia ennél a kérdésnél én voltam a 14:15-ös válaszoló.

Mint a válaszban is írtam, nekem végszóra fordult be a babám, de ha nem fordul be és nem lábtartásos vagy nem harántfekvéses, akkor a nem kötelező a császár. Legalábbis az én dokim sok faros babát enged megszületni természetes úton :-)

2010. márc. 31. 15:56
 10/11 A kérdező kommentje:
Sziasztok!már énis érdeklődtem, de azt a választ kaptam hogy farosan nem szülhetem meg:S bár félnék is tőle!köszönöm a válaszokat!nagyon hasznosnak bizonyultak:)és remélem én is ilyen szerencsés leszek mint ti!:)
2010. márc. 31. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!