Szerintetek van még esély arra hogy megfordul?
Nekem a 36.héten is medencevégű volt még, 37+1naposan született, én nem is éreztem hogy befordult, nagyon meglepődtem mikor a szülőszobán megvizsgáltak és közölték hogy fejvégű:) Én sem féltem a szüléstől, tudtam hogy vagy így vagy úgy de meg fog születni a babám, talán ez is közrejátszott abban hogy bár 12 órát vajúdtam, de az utolsó pillanatban is mosolyogtam még a szülőágyon. Pedig nekem aztán a fájdalomküszöböm igen alacsony.
Mindenki másképpen éli meg. Biztos , én csak a szerencsések közé tartozom, de minél jobban félsz, szerintem annál jobban érzed a fájdalmat.
Szia!
Kislányom a 32.heti uh-on még lábtartásos volt,a 36.hetin pedig fejvégű. Nem éreztem amikor megfordult. Orvosom szerint ha a baba nem fordul be akkor annak oka van,rövid köldökzsinor,útban levő köldökzsinor....
Jo egészséget!
37 hetesen még medencevégű volt a lányom ráadásul lába a nyakában volt:)Ja és pluszban 4400 gramm volt és 60 centi máig nem értem hogy volt helye még forogni is.. Nem tudom mikor fordult meg (amúgy is rengeteget mozgott mindig a vége felé már fájdalmas is volt) de én is meglepődtem mikor 40 hetesen vizsgáltak és nyílt már a méhszáj és fejvégű volt ( egy nap múlva megszületett).
Szerencsére. Én nagyon el akartam kerülni a császárt.
Amúgy az első babámnál én se gondoltam a szülésre és a fájdalomtól se féltem, úgy tudtam magamról hogy jó a fájdalomtűrő képességem.
A másodiknál már féltem:))) addigra tudtam kb. mire számíthatok:))
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
Szia ennél a kérdésnél én voltam a 14:15-ös válaszoló.
Mint a válaszban is írtam, nekem végszóra fordult be a babám, de ha nem fordul be és nem lábtartásos vagy nem harántfekvéses, akkor a nem kötelező a császár. Legalábbis az én dokim sok faros babát enged megszületni természetes úton :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!