32 hetes vagyok, babó még nem fordult be. Elég alacsony vagyok, van rá esély, hogy még megfordul?
Figyelt kérdés
153 cm magas vagyok, és a babám még popsival lefele csücsül. Doki, védőnő szerint mivel alacsony vagyok, kevesebb a helye. Van még esély rá, hog mégis elfér, és megfordul? Más hogy volt vele?2009. ápr. 2. 07:58
1/7 anonim válasza:
157 cm vagyok, és 3720 grammal született a kisfiam, aki szülés előtti napon fordult meg. Eléggé fájt, jól összenyomorgatott mindent bennem, de nem bántam, mert így nem kellett császározni.
Szóval akár még neked is megfordulhat :)
2/7 anonim válasza:
Vannak babák, akik a szülés pillanatában fordulnak meg, de általában az utolsó hónaban megfordulnak, nyugi!!
3/7 anonim válasza:
Szia.Én kb 152 cm vagyok,és szerencsére a Kis Manóm már a 30.hét előtt befordult.
Bízom benne,hogy ha az utolsó pillanatba is,de befordul neked is.
Könnyű szülést
4/7 anonim válasza:
Szia!Én sem vagyok langaléta.Az utolsó napokban vagyok és a lányom még mindig keresi a helyét.Semmi gond nincs a nővérem lánya a születése előtt 2 órával fordult be.
5/7 anonim válasza:
Szia!
Esély mindig van rá, hogy a baba a helyes irányba forduljon.
Nekem a 28 hetes uh-n mondták, hogy faros. A 36 hetesen is az volt, és a doki azt mondta, szerinte ez a gyerkőc már nem tud megfordulni. Nem is tudott. Faros maradt végig. Én 175 cm vagyok, a babám 60 centivel született.
6/7 anonim válasza:
Szia! 158cm vagyok és 48kg voltam szülés előtt! Nekem a 38. héten fordult be, de még a kórházban(egy héttel túlhordtam és be kellett feküdnöm) vissza fordult egyszer! Ki is voltak rajta akadva, hogy ilyen nincs!:) Utolsó előtti nap fordult megint be rendesen!:)
7/7 anonim válasza:
159 cm vagyok és a babám a 36. héten fordult be úgy, hogy észre sem vettem. Csak az tűnt fel, hogy máshol és máshogy kalimpál. 56 cm-rel és 3770 grammal született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!