Van esély, hogy kiegyensúlyozott legyen a babám?
Eddig minden rendben volt, csak a babámra tudtam koncentrálni, de 4 napja sajnos meghalt az édesapám. :( 2 napja volt a temetés. Én nem tudok megnyugodni, és a babámmal is kevesebbet foglalkozom, mint eddig. :(
Járt valaki hasonlóan? Nem szeretném, ha valami baja lenne szegénykémnek!
35 hetes vagyok.
Persze, hogy lehet kiegyensúlyotott baba! Ne aggódj! Ha viszont megszületik, a jelenlétében csak rá koncentrálj, ölelgesd, simogasd sokat. Ha rossz kedved lenne, akkor hagyd magára, ne a szobájában, jelenlétében szomorkodj.
Ahoz, hogy megnyugodj, kb 2 évre lesz szükséged. Az első fél év nagyon nehéz. Ez saját tapasztalat, de ismerőseim is hasonló idő alatt dolgoztak fel ilyen esetet.
Jó babázást, és persze könnyű szülést!
A baba megérkezéséhez meg van már minden?
Köszönöm a válaszokat!
Igen, a baba érkezéséhez már megvan minden, még a kórházi csomagomból hiányzik egy-két dolog, de pár napon belül az is kész lesz.
Remélem, hamar jön a baba, és eltereli a figyelmemet, amennyire csak lehet...
Szia! Én is hasonló helyzetben vagyok. Én a 24.hétben járok. Sajnos, pénteken (04.23.) nagymamám meghalt. Vele éltem és reggel munkába indulás előtt beköszöntem neki a szobába....de Ő már végleg megpihent.
Én is nagyon félek, hogy emiatt nehogy baja legyen a csöppemnek. Nálam kicsit eltereli a gondolataimat a munka, otthon a kertészkedés és a párom is sokkal figyelmesebb velem. Remélem, Nálatok sem lesz gond meg nálunk sem. Sok egészséget és erőt kívánok Nektek!
Én 8 hetes terhes voltam, mikor a bátyám meghalt balesetben. Gondolhatod, hogy éreztem magamat, nagyon jó testvérek voltunk. A babám mégis nagyon kiegyensúlyozott, nyugodt és boldog baba, 17 hós.
Részvétem.
Részvétem:(Feldogozhatatlan egy szülő elvesztése:(
De ne félj, a baba nyugodt lesz, majd apukád ringatja,mosolyog rá és megnyugtatja,mert a lelke örökre veletek marad.
Egyébként, első emlékem dédmamám halála,csak annyit mondott:menj drágám szólj anyának,hogy dédi elalszik.és meghalt.ez az első emlékem::(
Köszönöm!
Bízom benne, hogy boldog lesz ez a baba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!