Akinek a 24-25. hétig nagyot nőtt a pocak, annak később mennyit nőtt még?
Figyelt kérdés
Vékony testalkatú kismama vagyok, a 18. hétig szó szerint semmi nem látszott. A 20. hétre kezdett sejthető lenni az állapot, a 20. és a 24. hét között viszont hatalmasat nőtt. Simán úgy tűnhet, hogy két hónap múlva szülök. Akinek hasonlóképp megugrott a pocakméret az elején, annak később hogy alakult? Maradt ez a gyors növekedési iram és végül hatalmas pocak lett vagy volt hosszabb stagnálási időszak?2016. okt. 6. 19:30
11/12 anonim válasza:
Annyi h hülyeséget írtam mert nem medence csontig nézi hanem szemérem csontig de igen, több mérés is van és mindet használják ezek szerint. Szóval nem mindegy h 110cm a has korfogatod, vagy az általam leírt 110cm. Lemertem és a védőnő által mert 110 köldoknel korfogatban csak 98.
Üdv
5s
12/12 anonim válasza:
Nekem kb 12.héten kezdett el làtványosan nőlni.most 34hetes vagyok de csak pár cm-re lett nagyobb szóval nem lettem óriás labda méret de egyén függő.nagyon meg vagyok elégedve a pocikámmal szeretem nagyon csak már sok dologban gátol.jó babavárást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!