Akinek a 24-25. hétig nagyot nőtt a pocak, annak később mennyit nőtt még?
Nos úgy látom nem csak nekem van ilyen gondom 🙂 Én a 31ik hetet kezdem. Nálam úgy volt h azt hiszem a 16ik héttől merjük a védőnő szerint, tehát a farcsonttol a koldokig. Első mérés június végén 93 cm, Juli végén 97 cm, majd augusztusban egy jókora növekedés volt 105 cm. Itt a 8cm-nel meg is ijedtem de utána cukor miatt diétára is fogtak, így most vagy ezért vagy csak úgy de szept. végéig mar újra csak 5 cm-t nőtt. Hogy mi lesz a vége nem tudom még, de így se lett nagy a pocakom. Remélem h azért még nőni fog, m sokan el sem hiszik h hét hónapos terhes vagyok. Ok, rám valahogy a kilók se jönnek de azért a 3 kg kicsit kevés Sztem. Na kiváncsi vagyok kinek hogy alakult🙂
Boldog babavárást!
Nagyon sokat! 😂
Vekony testalkatu voltam, de emlekeim szerit 115 centis volt a hasam koldoknel az utolso honapban. Amugy meg olyan 80 koruli normal allapotban.
Khm-khm :D akkor ne lepődjek meg, ha megduplázza magát.
Pontosan hol és hogyan méritek a pocakot? Ezt a farkcsonttól köldökig részt nem értem pontosan. (Itt nálunk nem mérik a körfogatot, csak itthoni módszerekkel jegyzem)
Szia! 5s vagyok. Nálam a védőnő sima Szabó centivel méri, de úgy h a gerincemnel lehúzza egészen a fenékig, és onnantól meri de a koldokig meg felhúzta. Először néztem mint a lüke gyerek h ezt hogy de mondta ez a régi verzió. Kolléganőmnel meg a doki ha méri neki viszont úgy h a hasát nézi. Szegycsonttol medenceig, ezt se tudom értelmezni h ez mitől jobb, bár így is látja h nő vagy sem a hasa csak nem korfogatra fogja látni. Szóval itt is többféle van attól függően h melyik dokinal vagy terhesgondozAson.
Üdv
5s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!