Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A terhesség elején a pocak...

A terhesség elején a pocak folyamatosan nő vagy van olyan, hogy akár 2 hétig is kb. ugyanakkora?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 8. 13:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Én a 9 hónap alatt sose vettem észre egyik hétről a másikra a változást.. aztkb. csak havonta "észleltem", hogy nőtt..
2009. ápr. 8. 14:08
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem időszakosan nőtt, volt, hogy 2 nap alatt olyan sokat, hogy szorítani kezdett az a nadrág, ami addig jó volt.

Ági

2009. ápr. 8. 14:12
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia!Nem feltétlenül nő a pocak az elején,én három hónapig nem is láttam hogy nőne,vagy hogy lenne valami változás.Szerintem ez alkat kérdése is,a barátnőmnek már 15 hetesen akkora pocakja volt,mint nekem hat hónaposan.
2009. ápr. 8. 14:17
 4/6 anonim ***** válasza:

Én az 5. hónap fele keztem észrevenni, hogy nő a pocakom.

Ha vékony testalkatú vagy akkor korábban is észrevehető a Manó.

Boldog babavárást!

2009. ápr. 8. 14:59
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem az elejen alig nott, aztan a negyedik honap vegen otodik honap elejen elkezdett gombolyodni, a hatodik honap vegere mindenki azt kerdezte hogy most fogok szulni...mire azt a valaszt kaptak hogy nem van meg 3 honapom, akkor a kovetkezo kerdes az volt, hogy akkor biztosan ikreket varok :) aztan ez az allapot stagnalt es a 38-42 hetig nott meg oriasit a hasam, meg a baba is :D (kicsit tulhordtam a dragat)Szoval mindenkinel mas...sot,a 40.hetig meg egy hajszalvekony csikom sem volt a pocimon, de utana az a ket het nem kellett volna...na az betett...

boldog babavarast

2009. ápr. 8. 16:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet hogy 4-6 honaposan fog hirtelen nöni persze nöl igyis csak nem veni észre.
2009. ápr. 8. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!