A terhesség elején a pocak folyamatosan nő vagy van olyan, hogy akár 2 hétig is kb. ugyanakkora?
Nekem időszakosan nőtt, volt, hogy 2 nap alatt olyan sokat, hogy szorítani kezdett az a nadrág, ami addig jó volt.
Ági
Én az 5. hónap fele keztem észrevenni, hogy nő a pocakom.
Ha vékony testalkatú vagy akkor korábban is észrevehető a Manó.
Boldog babavárást!
Nekem az elejen alig nott, aztan a negyedik honap vegen otodik honap elejen elkezdett gombolyodni, a hatodik honap vegere mindenki azt kerdezte hogy most fogok szulni...mire azt a valaszt kaptak hogy nem van meg 3 honapom, akkor a kovetkezo kerdes az volt, hogy akkor biztosan ikreket varok :) aztan ez az allapot stagnalt es a 38-42 hetig nott meg oriasit a hasam, meg a baba is :D (kicsit tulhordtam a dragat)Szoval mindenkinel mas...sot,a 40.hetig meg egy hajszalvekony csikom sem volt a pocimon, de utana az a ket het nem kellett volna...na az betett...
boldog babavarast
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!