Kismamák nálatok jelentkezett farkas éhség a terhesség első heteiben?
Figyelt kérdés
A feleségemnek fura étkezési szokásai lettek. Pár napja evési rohamok jönnek rá és annyira ízlik neki minden étel, hogy hümmög, nyög evés közben. Majdnem sírva fakadt hogy ő tonhal krémet enne nagyon. Olyan élvezettel ette meg és olyan gyorsan mint aki fél hogy elveszik tőle.2016. szept. 29. 21:26
12/16 anonim válasza:
Az egyik első terhestünetem volt. Remegtem a kajáért és mikor végre ettem annyira jólesett hogy szinte a könnyem is kicsordult a boldogságtól. Nagyon gáz volt, szerencsére nem tartott sokáig, csak egy-két hétig kb.
13/16 anonim válasza:
Én hányós voltam az elején.Csak annyit ettem, hogy ne haljak éhen.Folyton émelyegtem,és sosem tudtam egy egész tál ételt megenni.Vagy csak levest ettem,de azt is keveset,vagy másodikat.Kívánósság nincs.18hetes kismama.
15/16 anonim válasza:
Nekem igen. Komolyan a sìràs kerülgetett ha nem ehettem rögtön és azt amit akartam. Pàrom azon röhög, hogy ő még a levest sem fejezi be,mikor én màr a desszerten is túl vagyok. :-) Mondjuk egy picit lassabban eszik,mint az àtlag,de nem ennyire.
Aztàn jött a jó kis hànyós időszak, meg a csak egyfélét tudtam enni dolog...
16/16 anonim válasza:
Igen, annyira korai tünetem volt a 2-3 napig jelentkező megmagyarázhatatlan farkaséhség, hogy kb. 10 nappal a fogantatás után jelentkezett először! Tesztelni is csak később teszteltem ugye. Azóta hullámokban jön, napokig rettenet kajás vagyok, de szerencsére különös válogatósság nélkül, máskor napokig nem tudtam mit enni, minden undorító volt, aztán vannak a normális napok is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!