Várandósan szeretnék ideális melltartót venni, hogy kell értelmezni ezt a táblázatot?
Figyelt kérdés
Vagyis van egy elképzelésem,de kicsinylem az AA méretet,amit kiad.
1-es mérés 118cm
2-es mérés 108 cm
Ezek alapján 110 AA .... de a kínai nyolcforintosból is D-re kellett váltanom a C kosarat....és a C&A-ban is D kosarasat választottam...igaz ahhoz már kell hátul pótló,hogy összeérjen,mer 90D-nél nem volt nagyobb.
2016. szept. 26. 17:15
11/12 anonim válasza:
Igen a tàblàzat is ezt ìrta...illetve ha jól emlékszem benne sem volt ;-) mert olyan méret màr nincs is.
12/12 anonim válasza:
De létezik ilyen méret, én is sokáig kisebb kosarasakat hordtam nagyobb körmérettel, mire kiderítettem hogy rosszat hordok és találtam HH - J kosaras darabokat is. Sokkal kényelmesebb és egészségesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!