Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyit szedjek fel szülésig,...

Mennyit szedjek fel szülésig, ami ideális?

Figyelt kérdés

164 cm vagyok és 50 kg-val kezdtem a terhességet. Mindennek 16 hete. Most 53 kg vagyok. Igyekszem odafigyelni nassolni nem nassolok... Elvileg még 6 kg-nak kellene feljönnie amibe a baba súlya is benne van?!

Nemtudom, hogy az menni fog-e?

Igyekszem kordában tartani a súlygyarapodást. Sokat izgek-mozgok remelem az is segiteni fog majd!:)

Max 10 kg-t szeretnek felszedni aztan majdnem, hogy azonnal le is akarom adni. Ez elegendö?

2016. ápr. 22. 22:21
 1/3 anonim ***** válasza:

A pontos szám azért nem rajtunk múlik. Meg a korülbelüli se. A zsírra hízást tudatos étkezéssel el tudod kerülni, de a vizesedést nem nagyon. Van aki 20 kilót hízik terhesen és mind baba meg víz.

Én egyébként 7 kilóval voltam könnyebb a kórházból hazaérve, mint szülés előtt. Ennyit is híztam és azóta is ugyanennyi a súlyom, már 7 hónapja, hogy szültem.

2016. ápr. 22. 22:26
 2/3 anonim ***** válasza:
17 kilót híztam, 7 lement a szüléssel, a maradék 10 pedig 2 hét alatt. Szerintem vít volt az a 10 kiló plussz.
2016. ápr. 23. 17:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Vít=víz
2016. ápr. 23. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!