Ez normális? Mikor ideális elmenni az orvoshoz?
Menj dokihoz, progeszteeongondot jelenthet, irni fog fel gyogyszert, ha lelkiismeretes.
Valaki azt mondta neked, hogy elmegy a babad, mert orvoshoz mesz?! Középkor...
En ketszer is elmentem es nem veteltem el. (Progi kellett.) Akkor kinek van igaza?:)
Az emberek 25%-a elvetel, orvosi vizsgalat ide vagy oda. De nem az en dolgom a te embriod egeszsege, igy feladom:) legyen igazad!
Hát én alapból görcsölös voltam a fiamnál, és most is az vagyok ikrekkel.
A fiamnál egyáltalán nem kaptam progit, csak jó sok magnéziumot, az ikrekkel 13 hetesen irták fel, pedig aztán 12. hétig szedik átlagban.
Orvos válogatja.
Amúgy nekem mindenki azt mondta (2 orvos is), hogy az első 12. hétben gyakori a görcsök, s megfigyeltem amikor megkellene jönni akkor görcsölgetek
"Sógornőm meg 2 barátnőm is 4 hetesen elment és el is vetélt sajnos."
A terhességek bő 10%-a vetéléssel végződik a korai szakaszban, ha elmegy orvoshoz, ha nem. Viszont vérzés esetén mindenképpen sürgősen (!) el kell menni, mert a terhesség alatti vérzés akár komoly problémákat is jelezhet (a barnázás is vérzés).
Érdemes mielőbb dokihoz menni, hogy megnézze nem-e méhenkívüli ill. a barnázásra tényleg progeszteron pótlás kell.
Valószínűleg nem az ultrahangos vizsgálat miatt vetéltek el és igen, sajnos a terhességek 25%-a kb. vetéléssel végződik :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!