Szerintetek sok van még szülésig?
Figyelt kérdés
36 hetes vagyok, egyszer véreztem, azóta voltak keményedéseim.4 hete 2000 a méhszáj értékem. Kapok napi 2 Seduxent, 3x2 Magnerotot. Az első szülésem is 3 héttel hamarabb 4 óra alatt meg volt. Ma nagyon fáj a derekam, folyamatos mensi szerű fájdalmaim vannak,nem időre, de azért kicsit többet keményedik a pocakom.Ha felállok, nyomja a végbelem, a szeméremcsontom. Kicsit erősebb folyásom is van.Szabin van a dokim, szombattól lesz. Kihúzom addig?2015. nov. 23. 14:45
1/1 anonim válasza:
Hát Kedves kérdező ezt itt senki nem fogja tudni megmondani Neked...ha a baba jönni akar, akkor jönni fog, igy megy ez, őt nem érdekli, hogy a doki szabadságon van-e. :)
Lehet, hogy csak jóslók, amik még hetekig is eltarthatak, de azért figyeld, hogy sűrűsödnek e.
Én szoritok, hogy birjátok ki még egy picit! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!