Kismamák, anyukák! Milyen kismama tornát csináltatok várandósan?
Nem kifejezetten tornáztam, hanem csak mozogtam. A középidő végéig napi 4-5 km séta, munkahelyig és vissza. Aztán a 3. trimeszterben már jórészt busszal jártam (nem bírtam hegyre felfelé menni), de akkoriban is napi 2 km azért megvolt, csak sík terepen.:)
Úszni is akartam volna, mert korábban gyakran jártam, de folyton elkaptam valamit az első harmadban, így hanyagoltam.
Az elso gyerekkel vereztem/pecsetelo verzesem volt az elso 3-4 honapig, azalatt semmit. Amire ez elmult es zold utat kaptam a dokitol Rubint Reka terhestornajara (a hangjahoz tenyleg hozza kell edzodni) kb 2 naponta a terhesseg vegeig (de ha meleg volt, nem volt kedvem, akkor nem csinaltam vegig), illetve usztam 7 honapos korig, heti tobbszor Addigra tel kozepe lett, a minuszokban elment a kedvem az uszodazastol.
A masodik gyerekkel semmit nem csinaltam a nyari uszosakon es a szexen kivul, pedig teljesen problemamentes terhessegem volt. Csak epp a 1,5 evesem mellett a fene akarta az ugyancsak felertekelodott pihenoidot labemelgetess tolteni :)
Most a harmadikat varom, megint van pecsetelo verzesem + 2 gyerek, haaat, ha elmulik a verzes sem hiszem, hogy rolam fogjak kesziteni a fitneszkismama szam cimlapjat :)))
Rubint Rèkára tornázok én is,de kiidegel néha:)
Ezért érdeklődöm itt,h kinek ki tetszett.Elsőnél semmit nem tornáztam,mert folyton álmos voltam,de most nem tudok mit kezdeni a sok energiámmal.
Ha a hangjatol, stilusatol, zenetol eltekintunk (hehe), nekem nagyon bejott az a torna. Sztem tok hatasos is volt, kifejezettem formasitott is, nemcsak atmozgatott.
Uszni en imadok, terhesen meg kulon jol is esett, csak a kijovetelhez nem tudtam hozzaszokni, a vizben annyira elszoktam attol, hogy hasam van, amikor kijottem, mindig ugy ereztem mindjart leszkad, ahogy hirtelen hatott a gravitacio :)
En egyebkent a mostani terhessegem elejen csomot kerestem terhestornakra es talaltam egy oldalt ahol osszehasonlitjak a terhestornakat (egy blogon, szoval abszolut szubjektiv), es elhataroztam, hogy kiprobalok most mast is. (Bar ott is egyertelmuen a Rubint Rekat hozta ki favoritnak az iro.)
5-os valaszolo voltam
Ezt a blogot neztem en:
Remelem nem szabalyellenes blogra linkelni.
Udv!
Ja es tok irigyellek, hogy tul buzog benned az energia terhesen, gyerek mellett :O
: D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!