Tiffany 22 kérdése:
Más kismama is volt/van így 13hetesen h semmi kaját nem bírtok lenyelni semmi nem jó? Mit lehet ellene tenni? Ti mit csináltatok? Normális ez? Meddig fog ez tartani? 13hkm
Figyelt kérdés
2012. okt. 14. 17:51
1/6 anonim válasza:
Szia, én is pont 13 hetes terhes vagyok, és a 7-ik héttöl nagyon elment az étvágyam fogytam is 5 kg-ot, még ma sem tudtam enni csak pár falat kaját, dokim szerint nem lesz gond és 1-2 hét múlva talán jobban leszünk! Én joghurtot eszek reggel azt valahogy begyurom, és gyümölcsöt is keveset tudok enni, más kajákat nem nagyon, remélem hamarosan elmúlik és visszajön az étvágyunk mert tudom milyen kellemetlen ! Kitartás!
2/6 A kérdező kommentje:
Igen nagyon jó lenne hogyha elmúlna minél hamarabb mert ez így nagyon rossz. Nem akarok én 2helyett enni vagy "zabálni" csak normálisan enni. Mert ez így nem az. Én se tudok gyümölcsöt enni pedig szeretnék főleg a vitamin miatt. Joghurtot se kívánom minden olyan kaja amit eddig szerettem nem bírok menni :( Nagyon rossz kellemetlen. :(
2012. okt. 14. 18:04
3/6 anonim válasza:
Szió,én is 13 hetse vagyok a kajálással nincs bajom,csak ne nekem kelljen megfőznöm mert az most a halálom,bleeee a hányinger kerülget és ez van a terhesség eleje óta,de volt olyan is mikor a kaja sem ment le ,így tudom miről beszélsz:(remélem mihamarabb elmúlik...
4/6 anonim válasza:
Szia!
Vekem is ugyanez volt:)
A 6-7. Hettol nem tudam semmit sem megenni, kiveve anyukam meggyleveset es gyumolcsot. Igy anya minden nap csinalt nekem egy nagy bodonnel:) tartott kb a 16-17. hetig, addig nem is nagyon ettem mast, viszont Femibiont azt szedtem, epp ezert. Nem lesz semmi baja a babanak, elveszi tole ami kkell neki:)
30 hetes kismami
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek remélem elmúlik minél hamarabb! :)
2012. okt. 15. 08:38
6/6 anonim válasza:
nekem volt hogy csak a melegszenyát vagy csak a sima vajas kenyeret voltam hajlandó megenni. de nem is hiányzott más, így nem problémáztam ezen. sok mindent nem kívánok,mióta terhes vagyok. pl. nagyon húsimádó voltam előtte,viszont most már csak a darált húsból készült ételeket tudom megenni. májra rá sem tudok nézni,öklendezve panírozom az embernek... remélem hamar megváltozik... 16hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!