9 hetes kismama vagyok! Holnap megyek vérvételre és vizeletet is kell vinnem! A védönö azt mondta hogy zuhanyozzak le tegyek fel egy tampont és középsugaras vizeletet fogjak fel! Ez tényleg ilyen bonyolult? Ti is igy csináltátok?
Semmilyen tampont ne dugdossál ilyenkor!
A vizeletet pedig, ha a védőnő kérte akkor viheted otthonról, de ez nem normális..minek a tampon?
Nem a védönönek kell!! Én is meglepödtem ezen a tamponon de a védönö erösködött hogy ezt igy kell csinálni!!
Akkor lezuhanyzom reggel és a közepét felfogom és ennyi!
Köszönöm a válaszokat!
Dehogy kell a tampon!!!! Ilyenkor meg pláne nem. Az a védőnő aki ilyet mond szerintem visszadahatja a bizonyítványát. Egy sima zuhany elég előtte, ne bonyolítsd a dolgot:)
Boldog babavárást:)
33 hetes kismama
hat en ilyen tamponize dologrol nem is hallottam! sot, tolem a 16. heten kert eloszor pisit, mondta,hogy ha mar itt vagyok, vegyek el egy poharat, es faradjak be a wcbe, hogy legyen valamije, mert hamarabb kellett volna..
aztan mondta, hogy reggeli elso pisi, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!