Tényleg igaz, hogy szeretkezés után nem szabad zuhanyozni? Itt olvastam vhol, hogy akkor csökken az éltképes spermák száma. Lehet hogy ezért nem sikerül a baba? És meddig ne zuhanyozzak, egy-két órát várjak?
Figyelt kérdés
2009. nov. 23. 11:44
1/4 anonim válasza:
Én mindig zuhanyzok, mégis 4 gyerekem van. Ami bejut, annak nagy része amúgy úgyis kifolyik..a lényeg meg elvileg elér a petesejtig. A sperma olyan messzire bekerül (spriccel), hogy onnan már nem is lehet kimosni.
2/4 anonim válasza:
Nem az életképes spermák száma csökken,hanem a gravitáció miatt könnyebben kifolyik,és az esély csökken ezáltal,hogy még ki is mosod őket vagy legalább is a nagyját!
Kb 20 percet mindenképp feküdj és kb 1 óra múlva zuhanyozhatsz is.
Én bevallom töredelmesen ha este csináljuk már fel sem kelek,csak reggel zuhanyzom le.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, bár bevalom itt olvastam, hogy "megfőnek"" bennem ha zuhanyzok, kicsit hihetetlennek tünt, de gondoltam megkérdem,legfeljebb hülyének néznek. Amugy Én is csak akkor zuhanyozok ha éppen du van kedvünk, este már nem szoktam
2009. nov. 23. 15:31
4/4 anonim válasza:
Valóban volt egy ilyen kérdés,de abban arról volt szó,hogy a férfi spermák zuhanyzás előtt meghalnak-e vagy sem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!