Én ezt nem értem! Mindenki azt mondja nem kell rágörcsölni a babára. Akkor miért hőmérőznek, isznak gyógyteákat, szeretkezés után gyertyaállás stb? Jön a baba magától nem?!
Szerintem két dologért tesz meg mindent azért hogy legyen gyereke meg azért hogy ne legyen. Ha nem akar jönni a baba az ember óhatatlan rágörcsöl hisz az anyai vágy a legerősebb érzés. (tapasztalat) Olyankor jönnek az apróbb trükkök, praktikák. Amik nem mindig jönnek be. De a baba ha jönni akkor így vagy úgy de jönni fog. Kitartás és hitt kell, na meg jó szex.
Mindenkinek mielőbbi babásodást aki szeretné.
Szia! Természetesen az esetek 90%-ban tényleg csak rágörcsölésről van szó, semmi egyébről. A teákkal nincs gond, mert önbizalmat adnak, a leendő anyukák bíznak benne, hogy na majd most, és általában be is jön :) A hőmérőzést én csak akkor javaslom, ha erre orvos direkt kér. Máskülönben felesleges, kivéve ha a pár egyik tagjának nem alkalmas a 2 naponkénti szeretkezés. Nagyon sokan ott rontják el, hogy a szeretkezés már tényleg csak babagyártásról szól, semmi másról. Ezekben az esetekben a baba akkor szokott jönni, amikor az anyuka úgy van vele, hogy mostmár egyáltalán nem érdekli.
Egyébként a kérdésedre válaszolva szerintem a sokakat ezek a válaszok is meghülyítenek. Mindenkivel sürgősségi tablettát etetnének, holott iszonyú felesleges, nameg orvoshoz küldik akinek bejött a megszakításos védekezés, mert nem lett tőle terhes. Akinek szíve vágya egy baba vagy éppen az a vágya, hogy ne legyen babája, az vakon hisz minden válaszban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!