Ti mit szoktatok várandósan reggelizni, mennyit esztek, sok amennyit én eszek szerintetek?
Reggelire többnyire 2 db stangliból szoktam csinálni szendvicset: van benne vaj, felvágott, sajt, majonéz, erős paprika
És utána még eszem egy joghurtot.
Én egy szendvicstől nem lakok jól, muszáj kettőt ennem.
Még csak első trimeszter végén járok egyébként.
Mostanában reggelire növényi tejből készült protein pudingot eszek puffasztott amaránttal és gyümölccsel, megszórva olajos magokkal.
Végre tele van minden friss gyümölccsel! Nyamm...
Kenyeret sosem eszem. Előtte sem ettem.
En ma pl 2 szelet barnakenyeret ettem piritoskent (a kicsi, vekony fajtabol, alig valami a ketto egyutt is). Erre raktam sajtot es sonkat, ettem hozza majd egy egesz kigyouborkat. En keson reggelizek es nem sokat, mert kora reggel mindig iszom egy tejeskavet, reggeli utan pedig 2-3 oran belul kesz az ebed is.
Vacsorara is maximum ennyit eszek es meg ket almat.
Ebedelni rendesen szoktam, bosegesen, sot, altalaban utsonnazok is valamit.
Nekem ez a sokadik terhessegem, volt mar idom kitapasztalni, hogy terhesen hizekons vagyok, holott terhrsseg nelkul barmit ehetek, akkor is vekony vagyok.
Az elso gyerekkel ettem bosegesen es hiztam is 25 kilot. Lement, de nem volt jo erzes. Ezt azota sem sikerult ismetelnem szerencsere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!