Anyukák! Főleg akik igy jártatok, írjatok légyszives, mit tettetek?
van egy 7 éves lányom,egy 7 hónapos fiam és ma reggel pozitiv lett a tesztem. Védekeztünk,nem akartunk babát,hisz még a fiunk nagyon kicsi és az anyagi helyzetünkkel sem birnánk vállani:-((
Aki igy járt,szültetek,vagy műtét? :-((
Hozzáteszem a szivem szakad meg és a teszt óta csak bőgök:-((( ugyhogy kérlek ne olyanokat vágjatok a fejemhez hogy miért nem tudtunk jobban vigyázni? Tudom,hogy sokan járnak igy és azt szeretném tudni ki hogyan döntött?
Szia! Nem ilyen a helyzetem, de mégis kicsit. 17 hós a lányom, terveztük a kistesót mire 2 lesz, hogy gyedről gyedre tudjak menni, mert a gyes nem elég nekünk sem: hitel a házon, párom most munkanélkülin, (meg kicsit mellé dolgozgat néha), szóval nem egy biztonságos helyzet. De megélünk azért. Ahogy abbahagytam a gyógyszert terhes is lettem, és 8 hetesen kiderült, hogy ikrek. Szóval a harmadik nekünk is meglepi, de nagyon örültünk neki, és most is. Holnap töltjük a félidőt. Azóta végiggondoltuk anyagilag a dolgokat, és ennél jobban nem is alakulhatott volna, hogy ketten vannak.
Építkeztetek? Csak azért, mert ha ilyen hiteletek van, akkor beszámít a harmadik baba, 1,4 millió, ennyivel kevesebb lenne a hitel! + az iskolás gyereknek ingyen van általában a kaja és a tankönyv,(ahol nem, ott is legfeljebb a felét kell fizteni). Magasabb a családi pótlék is, 3 gyerek után majdnem 50000 havonta. A kicsi meg, ha tudod szoptatni, csak a "peluspénzt" viszi, mert lesz ruhája szerintem a nagyokról. Én most csak az anyagiakat írtam, érzelmileg nem szólhat bele senki, te döntesz.
Szorítok, hogy jól dönts!
Szia Kedves Kérdező! Nos, hasonló cipőben járunk. Annyiban más az enyém, hogy már 22 hetesek vagyunk. 10 éves nagylányom és 15 hónapos kisfiam van, aki egyébként inszemináció után, hormonkezeléssel fogant 7 év próbálkozás után. Most pedig, szoptatás alatt, mensi nélkül szülés után 9 hónappal várandós lettem, amelyet észre sem vettem. Rákszűrés alkalmával derült ki, akkor már 12 hetes voltam. GOndolhatod mit éreztem! Forgott velem a világ. Sírtam, sírtam és nem értettem, hogy hogyan történhetett mindez ,tekintve az előzményeket. Mostanra pedig lenyugodtam, helyre tettem a fejemben a dolgokat és várom a kisfiamat. Olyan szeretettel, amivel talán még egyik gyermekemet sem, mert lelkiismeret furdalást érzek amiatt, hogy korábban sírtam és nem akartam Őt. Hiszem, hogy DOLGA VAN NÁLUNK ennek a kis Embernek és ÉLETET KELL ADNOM NEKI!! Ki vagyok én, hogy az egyik gyermekemért 100 ezreket fizettem (inszemes baba) a másikat meg eldobnám?! NEM és NEM!!! Az életet szeretni kell és LÉGY BÜSZKE, hogy ez a csöpp kis lélek TÉGED választott édesanyjának!
Dönts okosan én nagyon szorítok Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!