5-6 hetes kismamik hogy vagytok?
Ki mikor megy orvoshos? Tünetek vannak?
Nekem a folyamatos alváson kívül semmi tünetem.
Dokihoz a 7. héten megyek, olyan messze van még ....
5+2 nap.
Nincs sok tünet. Mellfájdalom meg ma rám tört a hányinger. Remélem nem fogok végig rosszulleni mint a másik 2 gyerekkel, mert akkor nagyon elviselhetetlen leszek. Ma veszek magneziumot mert kell!
Orvoshoz majd október végén megyek szerintem. Ha minden oké lesz akkor felhivom az orvosom akinél szültem a lányomat meg a fiamat és kezdődik.
A folyamatos alvás igényem a 2 gyerek miatt van hál isten nem a terhesség miatt. Remélwm pörögni fogok mint a lányommal mert a fiammal használhatatlan voltam kb 6 hónapig.
Szia! :)
Én most vagyok 6 hetes és 6 napos. Különösebben nem vagyok rosszul, de sajnos az émelygés elég erősen kerülget egész nap, előfordult már, hogy este lefekvés előtt tört rám. De szerencsére még nem hánytam (remélem nem is fogok bár ki tudja...) Ezen kívül enyhe mellfeszülésem van és néha alvásrohamok törnek rám, bár lehet hogy az amúgy is alacsony vérnyomásom az oka :) Orvoshoz mára kaptam időpontot remélem minden rendben lesz.
Kedves 3-as mi volt tegnap a dokinál?
Jaj már én is úgy várom de még nagyon messze van. Megfogadtam hogy 7 hetesnél elobb nem megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!