5hetes terhes vagyok. Tegnap voltam dokinál, a petezsákot beárnyékolja valami, valószínűleg miómagóc. Szívhang van. Volt másnak is terhesség elején ilyen miómája?
Figyelt kérdés
kivagyok:(2 hét mulva kell mennem.akkor dől el minden.2010. ápr. 23. 11:11
1/5 anonim válasza:
Nagyon sok kismamának okoz ijedtséget a mióma. A mióma ártalmatlan, általában a terhesség előrehaladtával legtöbbször leáll a növekedése, sőt fel is szívódhat. Az egyik ismerősömnek pl. orvos javasolta, hogy essen teherbe, hogy a miómái eltűnjenek. Sikerült is neki, sosem okoztak neki problémát a terhesség alatt és kb. félidőre el is tűntek.
2/5 anonim válasza:
egy ismerősömnek terhességgel egyidőben derült ki, hogy miomája is van, nem volt gondja belőle. zavartalan volt a terhessége és azóta van egy nagyon édes egészséges kislánya.
nekem is van miomám, azt mondták kicsi és nem okozhat gondot terhességnél.
szerintem esetedben is erről lehet szó. ne aggódj!
3/5 anonim válasza:
[link] Ja! És gratulálok a babához!!!
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a vigaszt, rendesek vagytok!
furcsamód én itt 3 év alatt mindig csak rendes, segítőkész emberekkel találkoztam:)
2 hétig intenzíven pihennem kell...
utánaolvastam, és láttam ,hogy a miómagóc önmagában nem veszélyes, de ez sajna közvetlenűl a petezsáknál van.
kaptam utrogestant és 6 szem magneb6ot kell szednem naponta.
van egy 14 hónapos kislányom, ellette igen csak nehéz az intenzív pihenés:(
2010. ápr. 23. 11:36
5/5 anonim válasza:
Sógornőmnek is van miómája, azt mondta a közös dokink, hogy semmi problémát nem fog neki okozni a várandósság során.Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!