Szerintetek is túl van bonyolítva a fogamzásgátlás, esemény utani tabletta, abortusz Magyarországon?
31-32: 800 fontert mar hiper szuper maganklinikan csinaljak az abortuszt. En most utana neztem, es tenyleg ugy tunik, hogy ingyenes az abortusz.
Neked hogyhogy 800 fontot mondtak? Gp mondta vagy ki? Volt ni numbered? Dolgoztal?
Anglia: [link]
Szerintem is kevesebb abortusz lenne, ha a fogamzásgátlást, esemény utánit jobban támogatnák. Például hétvégén vidéken képtelenség esemény utánit kapni. Érdekes hány országban jól működik, itt sem űznének sportot belőle szerintem.
Jeeezusom. Nehogy mar az angliai abortusz legyen a normalis.. 20 hetes magzatot meg el kehet vetetni gyogyszerrel? Valaki magyarazza mar ezt el nekem. En most pont ennyi idos terhes vagyok. Hogy urull ki ez magatol egy gyogyszertol? Placenta, magzatviz, es a baba mind kijon magatol? Biztonsagosan? Es utana meg se nezik az embert? Egy ekkora magzatnak mar vannak csontjai! Ebbe tutira bele lehet halni. En itt elek Angliaban, de ez felhaborito. Pont felidos vagyok es egesz nap mozog mar a baba. Es 24 hetes magzatot is elvesznek meg? Vannak 24 hetes koraszulott babak, akik makk egeszsegesek.
Nem, nem az angliai rendszer a nornalis. Nem is terek magamhoz, ez felhaborito.
Évente egy nőgyógyàszati vizsgàlat, ràkszűrés eleve ajànlott. Akkor miért is gond ha a hàziorvos évenkénti nőgyógyàszati papírral írja fel a fogamzàsgàtlót?
Az esemény utàni olyan hormonbomba, ami évente 2* vagy 3* ajànlott. Egy gyógyszerész hogyan ellenőrizné, hogy ki mennyit vàltott màr ki?
"Ja és vidék sem kifogàs, sürgősségi nőgyógyàszat éjjel nappal van."
Na ezt magyarázd azokon a pl. Békés megyei településeken, ahol háziorvos (!) is csak heti 2 alkalommal rendel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!