Hogy lehet letenni a cigit teljesen, ha már valaki gyereket vár? Meddig nem árt a babának a cigi?
Ha ránézel a dobozra az is sok.
Olyat meg normális orvos nem mond,hogy napi 4-5 szál.
Egyszer rákérdeztem az én dokimnál, azt mondta,hogy az ő kollégái közül (már pedig vannak egy páran), senki nem mond ilyet a kismamának. Mondta is,hogy elhiszi,hogy függőség, de azért ez mégsem drog, hogy olyan elvonási tünetei legyenek, ami árt a babának. A cigi jobban árt. Persze sz.r, nekem is volt, de aki meg annyira függő, hogy tényleg úgy viseli, mintha a kokainról jönne le, az ne vállaljon gyereket.
Inkább egyen, és hízzon x kilóval többet. Azt le lehet utána adni. Én pl. ettem helyette. Híztam is többet, mint szerettem volna, de nem voltam terhességi cukros, így a doki nem szólt. De ezzel pótoltam a cigit. Még mindig jobb volt, mint szívni.
#15 vagyok. a cigi kidobásával nem értek egyet. 6 éve szívtam el az utolsó szálat, mielőtt a pozitív teszttel bementem az orvoshoz.
maradt akkor még fél doboz cigim. 6,5 éve a táskámban van a fél doboz cigi... mert így nem azért nem gyújtok rá, mert nem tudok, hanem mert NEM AKAROK!
1-1,5 dobozt szívtam naponta előtte 14 éven keresztül.
En is azt mondom,hogy aki akarja,leteszi. Nem terveztunk terhesseget,engem lepett meg a legjobban,hogy babat várok, a pozi teszt elott vettem pont egy doboz cigit es hazafele egy szalat meg elszivtam...az volt az utolsó,es ennek mar 6 éve..pedig nem undorodtam meg tőle,sőt volt,hogy nagyon kivantam..de annyira undoritonak talalom, ha wgy terhes no dohanyzik,hogy nem gyujtottam rá. A cigim nekem is jo sokaig megvolt egyebkent a taskamban,de egyszer a ferjem megtalalta es " lecsapott" ra,mert neki epp elfogyott...
Még most is sokszor van,hogy ragyujtanek,de semmi értelmét nem látom annak,hogy a gyerekeim mellett cigizzek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!