Hogy lehet letenni a cigit teljesen, ha már valaki gyereket vár? Meddig nem árt a babának a cigi?
Elhatározással.
Egyből árt. Eleve a megtapadásnak sem használ, mert a méh vérellátottsága is rosszabb dohányosnál.
Teljesen igaza van mindenkinek ako elottem irt!
Amikor pozitiv lett a tesztem soha tobbet nem is gyujtottam ra. Nem is volt kerdes. A sajat testemmel ugymond azt csinalok amit akarok, cigizek, ihatok cukros vackokat, ehetek gyorskajat amiben semmi termeszetes nincs. Ha vmi bajom lesz magamnak koszonhetem.
De ha egy kis test no bennem enyem minden felelosseg erte! H h fejlodik a kis teste.
Ha meg mar kint van, akkor sem legegeszsegesebb a passziv dohanyzast "biztositani" a kicsinek. Masreszt pedig igencsak rossz pelda mutatas szerintem.
Természetesen nem jó és nem tesz jót a babának a cigi, ha egy mód van rá akkor tedd le. Viszont ha valaki nagyon erős dohányos volt terhessége előtt annak nagyon nehéz lehet. Van olyan kismama, akit rettenetesen zavart a cigifüst, pedig korábban ő is szívta, szinte ebből jött rá, hogy babát vár. De van olyan is, aki jobban kívánta, mint a baba előtt, mázlista az, akit zavar.
Egy dohányzó barátnőmnek az orvosa azt mondta mikor elmondta neki, hogy tudja,hogy nem szabadna, de annyira kívánja, hogy nem tudja megállni, hogy ne gyújtson rá, hogy nála már az is nagy szó, hogy az eddigi egy-másfél doboz mennyiségét lecsökkentette napi 4-5 szálra, és inkább szívjon el kaja után egy cigit, mint hogy egy totálisan kiborult, ideges, frusztrált kismama legyen aki sóvárog a cigi után, de nem gyújt rá, mert az sem jó a babának, mert ő is érzi, hogy egész nap feszült és ideges a mamija.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!