En most leptem a 7-dik hetbe, a terhesseg tobbsegnel hanyadik hettol kezd el igazan noni a pocak? A melleim azok nagyobbak es erzekenyek, a pocakomis kicsit nagyobb, de en ugyertem mikor nemfogom tudni mar begombolni a farmeromat?
Figyelt kérdés
Meg mindig nincs hanyingerem?Ami fura hogy kemeny a szekletem,es gyakrabban jarok nagy szuksegre.Ez nembaj?2008. okt. 2. 12:35
1/4 anonim válasza:
Hát ez szerintem teljesen egyéni. Én már a 7. héten nem nagyon tudtam begombolni a nadrágomat, viszont hánytam rendesen. 6. héttől szoktak a kellemetlen hányingeres tünetek/álomkórság kezdődni, de a szerencsésebbek ezt sosem tapasztalják meg. Hidd el, nagyon rossz! A pocid pedig észrevétlenül, szépen csendben ki fog kerekedni hamarosan. Sok boldogságot kívánok nektek!
2/4 anonim válasza:
Szia!én most leszek 12.hetes,a mellein kb 2hete nemfájnak már,de azért érzékenyebbek,mint eddig,a pocid azért nagyobb,mert felvagy puffadva,készül a hely a pocaklakónak.Nekem is azt mondták,hogy kb 14.-héttől azért már látszódik a poci,persze ezis alkat függő.én már nembírom begombolni a nacikat,illetve nem akarom be eröltetni,ezért még jo hogy van 'kicsit'vastagabb időmből naci,amik most erre tökéletesek,hogy nem nyomják a pocim,mert tök kellemetlen ugy.ha már látszik,akkor nyugodtan lehet venni a kismama nacikat-ezek naon kényelmesek lesznek majd a pocinak!!!A széklet sűrűbb az nembaj---lesz ez még igy se :-)!!!addig örülj még minden ok vele,én reggelente szoktam inni tejes-kv-t,ami jol beindítja,remélem késöbb sem lesz gond ezzel,legalábbis annyira nemlesz vészes!!A hányinger pedig--nos örülj neki,hálisten énis összetehetem a két kezem,mert nekem sem volt eddig sem,s eztán nemis lesz már hányingerem,csupán kb 7.-háttől a szagok zavarták meg picit a gyomrom,de ennyi!ennek csak örülj Te is!!!Vigyázz magadra!!
3/4 anonim válasza:
Szia!
Teljesen változó! Én a 18 hetes (majdnem félidős!! terhes) voltam, amikor férjhez mentem és nagyon szép, darázsderekú menyasszony voltam. :)
Azóta eltelt 13 hét (31 hetes vagyok most) és már 112 cm a hasam kerülete...
Szóval mindenkinél más, nagyon gyorsan telik az idő, úgyhogy hamarosan Neked is elkezd nőni a pocid! Ami nagyon fontos, akármilyen alkat vagy, használj napi 2-szer minimum Terhességi csík (striák) elleni krémet - akkor is kezd el, ha még egyáltalán nem gömbölyödsz!
Boldog babavárást!
4/4 anonim válasza:
Pocakod egyelőre a puffadás miatt lehet.
Székletproblémák végig lesznek a terhesség alatt.
Nekem egyáltalán nem volt sem hányingerem, sem semmim.
A pocakom a 17. héten kezdett el nőni, akkor már nem tudtam a farmeromat felhúzni.
23 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!