Minden terhes teljesen borotválkozik/gyantáztat? Vagy van olyan, aki csak a fazont szedi?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 22. 21:14
1/9 anonim válasza:
Szia!Én teljesen!Amikor enm voltam terhes,akkor is mindent leszedtem!Nekem így jó és a férjem is így szereti!:)30 hetes kismama
2/9 anonim válasza:
Én nem borotválkoztam teljesen, illetve mindig úgy, ahogy a férjem kérte :-)
3/9 anonim válasza:
Én nagyon picit hagyok a szeméremdombon,máshol csupasz:)
11.h km
4/9 anonim válasza:
Teljesen leszedem, de már a pocak méretéből adódóan elég vicces így 36. héten. DE azért megküzdök vele.:)
5/9 anonim válasza:
Én is teljesen leszedem alul is, és fent is. De van mikor hagyok egy kis csíkot, attól függ milyen kedvem van. :) Nekem így kényelmesebb és az én férjem is így szereti. :)
6/9 anonim válasza:
Én csak fazonra szedem, de mindig leszedem a felesleges szőrt.Én a terhességem előtt sem szedtem csupaszra, akármilyen divat is.Nekem nem tetszik, szerintem kislányos, gyerekes úgy.És ott már nagyon vékony a bőr, állandóan megvágtam magam, bármennyire is vigyáztam.Ha nem életbevágó, nem vagdosom magam csupaszra.Természetesen szülés előtt én szeretném teljesen leszedni.
7/9 anonim válasza:
Én most fogom először csupaszra krémezni,mert már a pocakomtól nehéz kialakítanom a kis csíkomat.Legalul borotválni szoktam,de azt is már egy ideje csak emlékezetből:-)
36 hetes pocis
8/9 anonim válasza:
Terhesség előtt is és azóta is teljesen leszedem, bár már én is nehezebben boldogulok vele, így a 35. héten, de még tükorből megy!:-) A védönőm i azt tanácsolta, hogy mielőtt bemennénk szülni is szedjem le, mert az előkészítős borotvája mindenlesz csak nem éles!
9/9 anonim válasza:
én terhesség előtt is csupaszra borotváltam és terhesen is,bár így 36 hetesen már elég nehézkes.nekem is mondta a védőnő h szülés előtt ha van rá időm intézzem el itthon,vagy pedig vigyek borotvát magammal h azzal meg tudják bent csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!