Terminustúllépés?
1. Igen sok esetben nincs semmiféle jóslófájás meg hasonló, hanem egyszercsak megindul a szülés "elsö nekifutásra".
2. Ha a normál ciklusod hosszabb, mint az átlag, akkor a terhesség is a legtöbb esetben hosszabb, akár 2-3 héttel s túllépheti a terminust a baba.
3. Ha semmi problémád nincs a terhességgel, akkor megpróbálhatsz aktívabb lenni fizikailag, attól vagy megindul a szülés, vagy ha nem, akkor is fittebb leszel töle a szülés idejére.
Minden jót!
Pontban a 41 heten folyt el hajnalban a m.vizem.
Drukkolok :)
Szia, mindketszer tulhordtam a gyerkocoket, igaz en csak 5 nappal.
De nekem sem volt soha joslofajasom elotte es csak a szulesekkor nyilt a mehszaj, addig zarva voltam.
Az elsonel engem is kicsit jobban megpiszkalt a doki, legalabbis soha addig nem fajt a mehszajvizsgalat, akkor meg csillagokat lattam, ezert gondolom...
Karacsony elott volt epp, gondolom ezert, de persze biztos nem lehetek benne 😕 Mindenesetre a roppant kellemezlen vizsgalat napjan este indult meg, ez teny.
Engem elsore annyira nem zavart a tulhordas, a masodiknal mar jobbam orultem volna, ha kisse iparkodik. Akkor semmi piszkalas nem volt, biztosan magatol indult be.
Most 36 hetes vagyok, semmi jele, hogy barmi keszulodne, a doki eleve ugy keszul megint tovabb huzzuk picivel.
41+2 voltam, mikor szültem (áprilisban). AnnYira semmi előjele nem volt a szülésnek, hogy azt ereztem, soha nem jon ki. Vegul indítottak.
De a környezetem engem is megorjitett. Vigasz? Nem
Vagy egyedul. ;-)
Szia Kérdező!
Mi újság? megszületett már a baba?
Végre (41+1 napra) megszületett a kisbabánk, de indítani kellett. A szokásosnál vmivel rövidebb volt a köldökzsinór, ezért nem akart beékelődni, és valószínűleg ezért nem indultak a fájások. De a kapott oxiticinra már jól reagált, becsusszant a szülőcsatornába, úh szerencsére nem kellett császározni!
Mindenkinek köszönöm a válaszát és minden jót kívánok!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!