Második babának is be vásároltatok ujj dolgokat vagy teljes egészében a tesó ruháit hordta?
Van egy Kisfiam. Ugy néz ki most kislányunk lesz. Van azért sok ruha. De kell is vanni. Attol függetlenül, hogy a babakék rugdalozot itthonra rá fogom adni. Meg most január elejére vagyok ki irva. A fiu március végén született.
Hol érdemes most babaruhákat venni? Akki benne van a vásárlásban?
Az f&f eseket nagyon szerettem a Tescoban. 😊
Ha mindeképpen újakat akarsz én a H&M ajánlom.
Nekem az f&f nem jött be se méretügyileg se tartósságilag.
Jaj! Bocsi most látom csak , hogy mit irtam ki!!! Új!
Én szerettem az f& f - eseket. Jo volt a méret is minősége is.
Ujjatlan badyk a sima fehér vajon mien árban van most!? Nem néztétek véletlenül? Az kellene avrugdalozok alá , hogy téli baba lesz.
2 éves a kislányom, most vagyok 37 hetes a kisfiammal! Pár dolgot örököl a nővérétől, fehér-bézs-sárga-zöld holmik, de konkrétan ruhát keveset, mivel már az elejétől kezdve sok lányos ruhája volt, amit a kisfiamra végszükség esetében sem adnék rá!:)
Szóval sok ruhát vásároltam neki is! Rendeltem külföldről, brendonban is vettem, H&M stb... :)
Ruhákból szinte semmit nem használtunk. Nem az eltérő nem miatt, hanem mert az egyik őszi, a másik tavaszi gyermek, így a legtöbb uniszex ruha (overál. rugdalózók, stb) nem volt jó méretben.
Az F&F és a C&A mellett a Lidl és a H&M ruhák jöttek be nekünk árban és minőségben.
Köszönöm a válaszokat!
Nekünk sok olyan ruha van amit rá tudok majd adni a kicsire. Unisex szinek Hálistennek.
Még sokat kaptunk anno babalátogatoba és soha nem volt a fiamon mert nagy baba volt és kinőtte mire ideértek vele vagy túl vastag mert jött a joidő. Most azért téli baba lesz.
De ha valoban kislány ami nem is olyan biztos mert nem mutatja meg magát rendesen, akkkor biztosan veszek neki csajos kis cuccokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!