Szerintetek kaphatok toxoplasma fertőzést?
Ne aggódj, nem lesz semmi baj! Engem a férjem hívott meg valentin napkor vacsorázni étterembe, és rendeltem tartármártást is...teljesen megfeledkeztem róla, hogy várandós vagyok, mert akkor még csak 2 hónapos voltam. Ez is csak utólag jutott eszembe, hogy ajajj talán nem kellett volna, de nem lett baj az azt követő toxoplazma vizsgálaton. Jó persze megvan mindenre az esély, de nem sok!
Nagyon Boldog Babavárást!
20h km
A tojástól szerinem nem toxoplazmát lehet kapni, hanem szalmonellát, vagy tévedek?
Toxoplazmát az állatok pisijétől, a nyers hústól és a mosatlan zöldség-gyümiktől (amire rápisilt a fertőzött állat) lehet kapni.
Sziasztok!
Akinek van kedve elolvasni, nagyon sok hasznos dolgot megtudhat a toxoplasmáról.A kismamáknak is írnak sok hasznos dolgot.Boldog babavárást nektek 17+5 kismami
Itt a link a toxoplasmáról amit ígértem:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!