Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 13 hetes vagyok még semmit...

13 hetes vagyok még semmit sem hiztam ez baj?

Figyelt kérdés
és még egy kérdés két napja nagyon fáj a fejem, mit vehet be, alergiás vagyok az algophirin és pirin származékok, bevettem rubofent, de csak tompitotta.
2008. okt. 2. 09:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
nem baj ha nem híztál,majd fogsz!a fejfájásra ha allergiás vagy gyógyszerekre akkor orvost vagy patikus tanácsát kérd ki.én algoflexet szedek erős fejgörcsre és nagyon jó.a babának pedig nem ártok vele!
2008. okt. 2. 09:35
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem baj. Rajtam a 12. héten csak 1 kg volt.

Majd be fog szép lassan indulni, hidd el.

Azt mondják, hogy a 20. hétig 4-5 kg-mal számítani lehet, nekem 3 kg pluszom volt addigra.

Legtöbbet úgy is az utolsó trimeszterben fogsz hízni, mikor a kicsi hetente akár 500 g-ot is hízhat.

23 hetes kismama

2008. okt. 2. 09:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

nem baj, örülj neki. A 21.hétig én sem híztam semmit. most vagyok a 25.ben és a 4 hét alatt feljött rám 9 kg. pedig nem eszek többet. most elkezdtem tornázni. én nem aggódok,anyukám 30 kg-t hízott velem anno,a családban mindenki sokat hízott. Szóval benne van a pakliban,de majd utána leadom. Sajnos nem igen lehet befolyásolni a súlyfelvételt. Van aki diétázik egész 9 hónap alatt és mégis hízik,mert a szoptatáshoz raktároz a szervezet.

a fejfájásra én a következőt szoktam: teljesen besötétítek a szobában,lefekszem és hideg vizes rongyot teszek a homlokomra,csuklóimra és teljes csendben pihenek. El szokott múlni,pedig nagyon erős görcsök is szoktak lenni. Nem kockáztatok semmilyen gyógyszerrel,van egy gyógyszerész ismerősöm,aki azt mondta,ha egyáltalán nem bírom,egy fél algopyrint vegyek be,de a homeopátiás szereket kerüljem. Hiába ajánlják kismamáknak, nem jó,károsabb,mintha egy algopyrint vennék be.

2008. okt. 2. 10:23
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy baj!

Én 25 hetes vagyok és eddig 2 kiló jött rám.

Gyógyszert mindenképpen csak azt vedd be amit az orvosod ajánl!

Boldog babavárást!

2008. okt. 2. 10:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Csatlakozom, semmi gáz. 22 hetesen 1 kiló plusz van csak rajtam.
2008. okt. 2. 11:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Én 16 hetes vagyok és fogytam 3.5kg-ot,most vagyok annyi mint a terhességem elején.Van aki a 5.hónapig nem hízik semmit.Szerencsés vagy!
2008. okt. 2. 13:50
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen, sajnos még nem tért vissza az étvágyam, remélem nemsokára olyan jót tudok enni mint rég, most a terhesség alatt 5 kg.ot fogytam, állandó émelygés és kaja undor. 56kg vagyok, probálok enni de ha ránézek a kajára rosszul vagyok, azért eszegetek. mikor jön már meg az étvágyam?
2008. okt. 2. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!