Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák nagyon félek.30...

Kismamák nagyon félek.30 hetes vagyok és nem híztam semmit. Ti?

Figyelt kérdés

Ugye ha valami bajom van azt észre vennék?????vagy nem.

A kicsinél minden rendben, de most már nagyon félek,hogy miért nem hízok:(

2010. júl. 23. 10:40
 1/8 anonim ***** válasza:

Örülj neki!!!

Nekem több olyan barátnőm is van, aki annyira végighányta a terhességet, hogy végül minuszban zárták a súlymérleget. És semmi bajuk nem lett, egészséges gyermekeket szültek. A nőgyógyászod majd biztos megdicsér, hogy nem híztál!

2010. júl. 23. 10:47
 2/8 anonim ***** válasza:
a baba 3 kiló lesz,de csak 2 hónap múlva. meg ugyanannyi az alkatrész. Ha most ez az egész két kiló, te meg annyit fogytál, mivel nyár van, akkor szerintem ez pont normális., az nem baj.Ha nő a baba. Eszel azért? És mit?
2010. júl. 23. 10:49
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha a babád egészséges, akkor ne aggódj. Én 28hetes vagyok és kb.13 kilót híztam. Én meg emiatt aggódom...

Az UH-on úgyis figyelik, hogy a baba megfelelő méretű-e. Doki mit mond?

2010. júl. 23. 10:49
 4/8 anonim ***** válasza:

Valószínűleg volt rajtad annyi felesleg, ami elég ahhoz, hogy a baba szépen fejlődjön. Azért mert valaki babát vár, nem kell feltétlenül tizen kilókat magára kapnia.

Én 2,5 kilót híztam a terhességem alatt, a kislányom 3,5 kilósan egészségesen született, aki most egy kis vasgyúró:-) én pedig 10 kilóval könnyebben mentem haza a kórházból. Valószínűleg te is a szerencsésebbek közé tartozol, örülj neki:-)

Ennyi idős terhesen pedig már jó pár vizsgálaton túl vagy, szóltak volna, ha gond van. Boldog babavárást:-)

2010. júl. 23. 10:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Örülj neki! Én örülnék, de a 15. hétben vagyok, és lassan 3 kilónál tartok, aggaszt is kicsit, hol lesz a vége. Ha a babával minden ok, végképp nem kell izgulnod emiatt.
2010. júl. 23. 10:53
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia!

A bnőm 37 hetes, és 1 kg-ot hízott, pedig tök nagy hasa van.:-)

Gondolom vagy kicsit testesebb alkat vagy(mint a bnőm), vagy az elején rosszul voltál, akkor szokott ez lenni.

No para, ha baj lenne biztos lehetsz benne, hogy vizsgálgatnának agyba-főbe.

Jó egészséget!

36 heteske(én viszont eddig 12kg-ot szedtem fel:-(

2010. júl. 23. 11:02
 7/8 anonim ***** válasza:

Én 26.hétig semmit nem híztam szinte,tartottam a súlyt mindig,ehhez az is hozzá tartozik,hogy rajtam is volt egy kis felesleg terhesség előtt.most a 32.hétre összesen 5 kg-ot híztam.Eszem rendesen,bár ebben a nagy melegben nem úgy van étvágyam,inkább este jön rám.Ne izgulj,ha a baba rendben fejlődik,márpedig miért ne fejlődne nem feltétlenül hízol,szerencsés alkat vagy.

Még van 10 hét,ezalatt még szedegethetsz magadra simán,lehet,hogy majd a vége felé jönnek a kilók,amikor már a baba is csak hízik.

2010. júl. 23. 13:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Szimia! Én az előző terhességemet 116kg-al kezdtem és 102-vel mentem szülni, majd másnap rá álltam a mérlegre 91kilót mutatott!!!!! A baba szépen elvette amire szüksége volt, a nagy túlsúlyom miatt. Én is végig parán voltam, de hiába ettem, nem híztam. Most 18hetes kismama vagyok megint, és eddig 2kilót fogytam megint. Am a kislányom makk egészségesen született, 3600g-al és 56cm-el
2010. júl. 23. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!