Kismamák nagyon félek.30 hetes vagyok és nem híztam semmit. Ti?
Ugye ha valami bajom van azt észre vennék?????vagy nem.
A kicsinél minden rendben, de most már nagyon félek,hogy miért nem hízok:(
Örülj neki!!!
Nekem több olyan barátnőm is van, aki annyira végighányta a terhességet, hogy végül minuszban zárták a súlymérleget. És semmi bajuk nem lett, egészséges gyermekeket szültek. A nőgyógyászod majd biztos megdicsér, hogy nem híztál!
Ha a babád egészséges, akkor ne aggódj. Én 28hetes vagyok és kb.13 kilót híztam. Én meg emiatt aggódom...
Az UH-on úgyis figyelik, hogy a baba megfelelő méretű-e. Doki mit mond?
Valószínűleg volt rajtad annyi felesleg, ami elég ahhoz, hogy a baba szépen fejlődjön. Azért mert valaki babát vár, nem kell feltétlenül tizen kilókat magára kapnia.
Én 2,5 kilót híztam a terhességem alatt, a kislányom 3,5 kilósan egészségesen született, aki most egy kis vasgyúró:-) én pedig 10 kilóval könnyebben mentem haza a kórházból. Valószínűleg te is a szerencsésebbek közé tartozol, örülj neki:-)
Ennyi idős terhesen pedig már jó pár vizsgálaton túl vagy, szóltak volna, ha gond van. Boldog babavárást:-)
Szia!
A bnőm 37 hetes, és 1 kg-ot hízott, pedig tök nagy hasa van.:-)
Gondolom vagy kicsit testesebb alkat vagy(mint a bnőm), vagy az elején rosszul voltál, akkor szokott ez lenni.
No para, ha baj lenne biztos lehetsz benne, hogy vizsgálgatnának agyba-főbe.
Jó egészséget!
36 heteske(én viszont eddig 12kg-ot szedtem fel:-(
Én 26.hétig semmit nem híztam szinte,tartottam a súlyt mindig,ehhez az is hozzá tartozik,hogy rajtam is volt egy kis felesleg terhesség előtt.most a 32.hétre összesen 5 kg-ot híztam.Eszem rendesen,bár ebben a nagy melegben nem úgy van étvágyam,inkább este jön rám.Ne izgulj,ha a baba rendben fejlődik,márpedig miért ne fejlődne nem feltétlenül hízol,szerencsés alkat vagy.
Még van 10 hét,ezalatt még szedegethetsz magadra simán,lehet,hogy majd a vége felé jönnek a kilók,amikor már a baba is csak hízik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!