Mivel lehet kezelni a hüvelygombát terhesség alatt?
Szia!
Én azt hallottam hogy a rosszul választott tisztasági betét miatt is alakulhat. Szerintem mindenképp valamilyen légáteresztőt vegyél, mert a többi alapként szolgál valamilyen gombás fertőzésre.
Boldog babavárást!
25 hetes kismami
Szia!
Nekem a dokim azt mondta, hogy minden kakilás után jó alaposan folyó vízzel mosakodjam meg, az sokat segít. Kevesebb szénhidrátot kell enni, mert azok is táptalajként szolgálhatnak. Egyébként ilyenkor tényleg csökken az immunrendszer erőssége, és így könnyebb ilyeneket összeszedni. Nekem minden tanácsadásnál kellett valamilyen kúpot felírni, mert folyamatosan fertőzésem volt, annak ellenére, hogy minden előírást betartottam. Azzal nem értek egyet, hogy magadat kúráld, mert nem biztos, hopgy ami recept nélkül kapható az most a te helyzetedben magfelelő. A doki jobban tud mérlegelni. Esetleg, ha legközelebb mész hozzá, kérdezz rá, hogy valamit magadtól is használhatsz-e.
Minden jót!
Nagyon köszönöm a sok-sok hasznos információt! Én nem is értem miért vannak néhányan felháborodva ezen a fórumon, mert én még nem is találkoztam "rossz" vagy "negatív" emberrel. Mindenki segítőkész:-)))Köszi mégegyszer!
Jó babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!