Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az elmúlt 4 hétben 3,5 kg-ot...

Az elmúlt 4 hétben 3,5 kg-ot híztam. Nagyon meg fog szidni a védőnő?

Figyelt kérdés
Ma megyek, de már előre félek.33 hetes vagyok.
2008. okt. 2. 07:59
 1/9 A kérdező kommentje:
Sosem híztam még ennyit 4 hét alatt, a 29. hétig összesen 6 kg jött fel. Valami baj lehet?
2008. okt. 2. 08:04
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Azért most már nagyon gyorsan nő a babád. Nekem a 30. héttől a 36.-ig hétig kb. 250 g-t hízott hetente (persze a becslések szerint), ráadásul az is lehet, hogy kicsit vizesedsz.

Ha az eredményeid (vérnyomás, vizelet, véreredmények) jók, akkor azért ne vedd nagyon a szívedre, még ha le is tol a védőnő.

2008. okt. 2. 08:10
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia, én 4 hét alatt 4 kilót híztam. Ez engem jobban zavart, mint a védőnőt. Én is azt hittem, majd jól letol, de azt mondta, ne aggódjak, nem is látszik, és mivel más gond nem volt, nem is foglalkozott vele. Ne aggódj, ilyenkor jön fel a legtöbb állítólag. Minden jót! 32 hetes kismama.
2008. okt. 2. 08:16
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha előtte meg alig jött fel kiló, akkor egyáltalán nem sok! Változó, hogy ki milyen ütemben hízik. Ne aggódj!
2008. okt. 2. 08:55
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Az előző válaszoló vagyok, még annyit, hogy a terhességi toxikózis jele is lehet a hirtelen súlygyarapodás, de az mellett van a magas vérnyomás, vizesedés, és fehérje a vizeletben. Ez a védőnőnél úgyis kiderül.
2008. okt. 2. 08:57
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
mindenhol más a szokás de ilyet még nem hallottam hogy a védőnő megszidja a terhes anyukát amiért több kilót vesz fel magára.48kg-val kezdtem 67 kg-val mentem szülni és soha senki nem szidott meg a 19 kiló miatt.
2008. okt. 2. 08:57
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia! ne foglalkozz a kedves védőnőddel annyit hiztál amennyit és kész!ami jól esik azt tessék megenni majd szülés után lemegy amugy is csak a védőnők piszkálgatása ez a hizás dolog!én 15 kg hiztam eddig a dokim meg sem emliti hogy sok lenne vagy valami!sőt mindenki azt mondja milyen csinos kismama vagyok ! ugyhogy ilyen hülyeségeken ne idegesisd magad! további boldog babavárást üdv:35 hetes kismama(azt azért hozzáteszem hogy elég kis vékonyka voltam mikor teherbe estem ugyhogy talán ezért is nem baj ez a 15 kiló,)
2008. okt. 2. 10:20
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Most jöttem a védőnőtől, meg sem említette a súlyom. Ha nagyon sok lenne, biztos mondta volna!
2008. okt. 2. 11:33
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy megszidna... Nekem volt olyan még az első babánál az első trimeszterben, hogy 1 hónap alatt több mint 5 kg-t híztam, ott sírtam a védőnőnek, ő nyugtatgatott, hogy ez nem feltétlenül háj. Ha babavárás előtt vékony voltál, akkor meg kell is az a plusz 3,5 kiló. Ne aggódj, én annak idején 20 kg-t híztam és a baba születése után 2 hónappal már a régi (nyári) ruháimat hordtam! És még csak fogyóznom se kellett, csupán visszaállt a hormonháztartásom a normál állapotába. :)
2008. okt. 16. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!