Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 25 hetes vagyok, eddig 6 kg-t...

25 hetes vagyok, eddig 6 kg-t híztam. A védőnő szerint most jön a java. Szerintetek is sok? Mennyi jön/jöhet még a végéig?

Figyelt kérdés
2009. nov. 25. 15:56
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Ki gondolja azt hogy sok?Te?A védőnő?Én is 25 hetes vagyok és 9 kg-nál járok és élvezem nem aggódom a súlyom miatt,valóban most jön a neheze de ez testalkattól,magasságtól és étvágytól is függ.Szerintem 10 kg plusz lehet még felőlem a többi is jöhet majdcsak kibirjuk:)
2009. nov. 25. 16:02
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
24+2 vagyok es 5 kg mar feljott. eszembe sem jut aggodni! te se tedd, a lenyeg, hogy a baba jol van! :-)
2009. nov. 25. 16:30
 3/8 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem nem sok, magamból indulok ki:

25 hetes koromra már 15 kg-ot híztam. Egészségesek vagyunk, nem vagyok cukros, vérkép tökéletes, nem vagyok vashiányos, emésztésem rendben, baba is jól van.

2009. nov. 25. 17:22
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én plusz 5 kilónál tartottam 25 hetesen, aztán feljött még 5 a 30. hétig. AZóta tartom a súlyom, most 33 hetes vagyok. Szerintem ez nagyon változó,hogy ki melyik szakaszban hízik többet. Én a félidőig egy dekát sem voltam több, mint a kezdéskor.

Elvileg 12 kiló az ideális hízás, szóval ne aggódj, szerintem ez még így rendben lesz. Ha meg nagyon megindul a súlyod, akkor egy kicsit jobban megválogatod majd, hogy mit eszel, és nem lesz gond!

2009. nov. 25. 17:49
 5/8 anonim ***** válasza:

fiammal annó 25.héten már 12 kg-nál tartottam,a védőnő sipákolt,a doki mindent okésnak talált,makk egészséges lett a baba(amúgy a vége 23 kg lett)!9 hónap alatt 24 kg olvadt le rólam!Lányommal ennyi hetesen +8 kg volt,vele össz.11 kg jött fel!Most 34 hetes vagyok és eddig 11 kg van rajtam(25.héten jártam 6 kg-nál)és figyelek a kajára de nem sanyargatom magam!

Szóval nyugi,egyél igyál jókat de mértékkel!!!!

2009. nov. 25. 19:51
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem sok. A 34. hétig 16kg-ot híztam. Azóta semmit. Már csak a baba hízik.

39+2km

2009. nov. 25. 21:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia!egyáltalán nem sok !nehogy el kezdj diétázni emiatt! kb nekem is ennyi jött fel a 25. hétig, most 33 hetes vagyok és mindenki azt mondja hogy én nem is híztam, tehát azért ezek a kilók nem feltétlen a hízásból adódnak!És az elején csak ugy jötttek fel rám a kilók, most meg már csak a baba súlyával gyarapodok!
2009. nov. 26. 00:05
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnyugtattatok.
2009. nov. 26. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!