25 hetes vagyok, eddig 6 kg-t híztam. A védőnő szerint most jön a java. Szerintetek is sok? Mennyi jön/jöhet még a végéig?
Szerintem nem sok, magamból indulok ki:
25 hetes koromra már 15 kg-ot híztam. Egészségesek vagyunk, nem vagyok cukros, vérkép tökéletes, nem vagyok vashiányos, emésztésem rendben, baba is jól van.
Én plusz 5 kilónál tartottam 25 hetesen, aztán feljött még 5 a 30. hétig. AZóta tartom a súlyom, most 33 hetes vagyok. Szerintem ez nagyon változó,hogy ki melyik szakaszban hízik többet. Én a félidőig egy dekát sem voltam több, mint a kezdéskor.
Elvileg 12 kiló az ideális hízás, szóval ne aggódj, szerintem ez még így rendben lesz. Ha meg nagyon megindul a súlyod, akkor egy kicsit jobban megválogatod majd, hogy mit eszel, és nem lesz gond!
fiammal annó 25.héten már 12 kg-nál tartottam,a védőnő sipákolt,a doki mindent okésnak talált,makk egészséges lett a baba(amúgy a vége 23 kg lett)!9 hónap alatt 24 kg olvadt le rólam!Lányommal ennyi hetesen +8 kg volt,vele össz.11 kg jött fel!Most 34 hetes vagyok és eddig 11 kg van rajtam(25.héten jártam 6 kg-nál)és figyelek a kajára de nem sanyargatom magam!
Szóval nyugi,egyél igyál jókat de mértékkel!!!!
Nem sok. A 34. hétig 16kg-ot híztam. Azóta semmit. Már csak a baba hízik.
39+2km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!