15 hetesen 1 kg-ot híztam. Védőnő szerint jó, orvos szerint kevés. Szerintetek?
Volt kb. 5-6 kg felesleg rajtam amikor pocakos lettem.
Az első időkben a hányások miatt nem mozgott a súlyom, most indult el.
Szerintetek?
Jó!Nem az a lényeg hogy 1 kg vagy 5 kg a hízás,abban az esetben ha a vitaminok és a tápanyagok megfelelő mértékben bejutottak a szervezetedbe.
Arról nem is beszélve,hogy még most fognak igazán felszaladni a kilók.
Legalább neked nem kell visszafognod magad.
Én első terhességemnél iszonyatosan éhes voltam 24 órán keresztül az első hetektől fogva. Ragadtak fel rám a kilók,15 hetesen szerintem már legalább 5kg volt rajtam pluszban,és a vége 25 kg lett! Ami nagyon sok!
És az utolsó harmadban már nem "zabáltam" annyira mint az elején,mégis szaladtak fel a kilók megállíthatatlanul.
/Egyébként azt rontottam el,hogy naponta szedtem az Elevitet,ami mint kiderült túl sok volt,és attól volt farkasétvágyam is!!/
Most 7 hetes vagyok,és már híztam 1,3 kg-ot.
Na,bocsánat hogy hosszú lettem.
Jó az 1kg,de egyél rendesen!
Boldog babavárást!
Szia. Szerintem is tökéletes,én a 20.hétig semmit nem híztam...most tartok a 29.hétnél és +5kg.
Üdv
14 hetes kismama vagyok,második babámat várom. Eddig 2kgot híztam,pedig ami jól esik mindent megeszek!:) Feleslegem nekem mondjuk nem volt,nem is voltam rosszul az elején se,alkatilag sovány vagyok. Nem bánom ezt,hiszen nemsokára úgyis nagyobb ütemben jönnek fel majd a kgok.
Szerintem teljesen ok,hogy ennyit híztál.
Sziasztok!
Köszönöm szépen a válaszokat!
Eszem mindent, rendszeresen próbálok étkezni.
NA, az Elevit nekem is nagy étvágyat csinál. Eddig minden nap szedtem, de lassan elfogy :)
Mindenkinek jó egészséget kívánok!
Én a 23. hétig nem híztam, sőt fogytam (nem volt feleslegem).
Úgyhogy a te 1 kilód tökéletes, nem értem miért lenne kevés, hiszen ilyenkor még nagyon pici a magzat! Ne aggódj, az a lényeg, hogy ő jól fejlődjön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!