Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Két és fél hete késik a...

Két és fél hete késik a menstruációm, megállás nélkül fáradt vagyok, a hasam görcsöl, néha hányingerem van, étvágyam nincs, melleim nem feszülnek nem fájnak, gyakrabban szédülök mint szoktam, Terhes lehetek?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 22. 14:33
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Hát ha tudja hogy nem szedsz bogyót, és nem akar védekezni máshogy, akkor lehet hogy ő is szeretné valahol, de ezt csak ő tudja megmondani. Kérdezted már hogy miért nem szeretné?
2010. ápr. 27. 21:14
 22/29 A kérdező kommentje:
Igen,és azt mondta erre h még túl korai a kapcsolatunkhoz,5 hónapja élünk együtt,én 23 ő 27 éves
2010. ápr. 28. 07:26
 23/29 anonim ***** válasza:
Na, megnondtad, hogy babát vártok?
2010. ápr. 28. 08:22
 24/29 A kérdező kommentje:
Még nem mertem:(Nem tudom ,hogy fogjak neki...meg most ideje sincs velem foglalkozni,mindig dolgozik alig találkozunk:(
2010. ápr. 28. 08:34
 25/29 anonim ***** válasza:

Ez mondjuk furcsa...nem védekezik, nem is áll szándékában védekezni de gyereket sem akar...

vagy nagyon felelőtlen vagy túl optimista, mondván hogy áá nektek úgysem fog becsúszni. Hát ezekszerint tévedett, szóval most aztán szívből remélem hogy örülni fog neki, hiszen ő is "tehet róla" (jó értelemben értem :)) hogy megfogant. Ezek után iszonyú randa dolog lenne ha nem akarná megtartani.......

Na de remélhetőleg örülni fog neki, szóval fel a fejjel és bátorság :))) Vagy folyamodj a régi aranyos dologhoz: vegyél neki valami édes picike babaruhát vagy cipőcskét, cumit, és díszdobozban add át neki :)

2010. ápr. 28. 08:41
 26/29 anonim ***** válasza:

Az első terhességemnél (nem sikerült) az én férjem sem akarta még, azt mondta ő ehhez még gyerek (26 éves volt) Aztán ahogy egyre többet beszéltem róla egyre inkább beleélte magát. Nagyon letört, amikor nem sikerült, pedig még csak 8 hetes terhesség volt.

Szóval fel a fejjel az első ijedtség után a te párod is biztosan akarni fogja ezt a babát, akihez gratulálok.

2010. ápr. 28. 10:31
 27/29 A kérdező kommentje:
Még mindig nem mondtam el neki a hírt,mert tegnap nagyon összevesztünk a témán.Szerintem megvárom az anyák napját:)hátha akkor olyan hangulatban lesz.:)Azért köszönöm a Biztatást mindenkitől!
2010. ápr. 29. 10:27
 28/29 anonim ***** válasza:
Na, közölted már a jó hírt? Ha igen, mit szólt a párod?
2010. máj. 9. 21:56
 29/29 anonim ***** válasza:
Én is kíváncsi vagyok!!! :D
2010. máj. 10. 09:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!