Két és fél hete késik a menstruációm, megállás nélkül fáradt vagyok, a hasam görcsöl, néha hányingerem van, étvágyam nincs, melleim nem feszülnek nem fájnak, gyakrabban szédülök mint szoktam, Terhes lehetek?
A helyzet az ,hogy neki még konkrétan nem mondtam el ....:S
de sejti abban biztos vagyok és néhány reakciójából azt veszem észre,hogy még nem szeretné:(
Én viszont annál inkább:)még gondolkozok rajta ,hogy hogy mondjam el neki.
Gratulálok!!!!!
Én is ma teszteltem,de már másodjára és az erős pozi lett.Már a dokihoz is bejelentkeztem du.-ra.
Amúgy az alattad lévő kérdés feltevője vagyok.
Megírod majd hogy hogy döntöttél?
hát anno mi sem terveztük. Én szerettem volna, a párom meg még nem igazán. Aztán terhes lettem. Nagyon nem tudtam én sem, hogy hogyan mondjam el neki.
Addig addig, hogy már ő szegezte nekem a kérdést, hogy mivan. Azt hitte megcsaltam, vagy el akarom hagyni :-D
Amikor elmondtam, hogy terhes vagyok és én nagyon szeretném, akkor csak nevetett, hogy ő is szeretné :-D
MA 2,5 éves a nagylány és azóta összehoztuk a húgát is, aki már 3 hónapos :-D
Bár nem ez volt a kérdés, de talán írd meg, neki, hogy terhes vagy, hogy mit érzel, esetleg a baba nevében is írhatsz :)
És gratulálok :)
Először is gratulálok a babához!
Másodszor pedig megszabad e kérdezni, hogyha nem terveztétek a babát, akkor mégis hogyan sikerült? Csak okulás képpen kérdezem, mert nekem problémát okoz, hogy próbálom megtalálni a legmegfelelőbb védekezési módszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!