Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Két és fél hete késik a...

Két és fél hete késik a menstruációm, megállás nélkül fáradt vagyok, a hasam görcsöl, néha hányingerem van, étvágyam nincs, melleim nem feszülnek nem fájnak, gyakrabban szédülök mint szoktam, Terhes lehetek?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 22. 14:33
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

A helyzet az ,hogy neki még konkrétan nem mondtam el ....:S

de sejti abban biztos vagyok és néhány reakciójából azt veszem észre,hogy még nem szeretné:(

Én viszont annál inkább:)még gondolkozok rajta ,hogy hogy mondjam el neki.

2010. ápr. 27. 11:24
 12/29 anonim ***** válasza:

Gratulálok!!!!!

Én is ma teszteltem,de már másodjára és az erős pozi lett.Már a dokihoz is bejelentkeztem du.-ra.

Amúgy az alattad lévő kérdés feltevője vagyok.

Megírod majd hogy hogy döntöttél?

2010. ápr. 27. 12:43
 13/29 A kérdező kommentje:
Igen megírom :) csak még nem tudom mikor:(
2010. ápr. 27. 12:51
 14/29 anonim ***** válasza:
Gratulálok, remélem ő is örülni fog a nagyszerű hírnek :)))
2010. ápr. 27. 13:03
 15/29 anonim ***** válasza:

hát anno mi sem terveztük. Én szerettem volna, a párom meg még nem igazán. Aztán terhes lettem. Nagyon nem tudtam én sem, hogy hogyan mondjam el neki.

Addig addig, hogy már ő szegezte nekem a kérdést, hogy mivan. Azt hitte megcsaltam, vagy el akarom hagyni :-D

Amikor elmondtam, hogy terhes vagyok és én nagyon szeretném, akkor csak nevetett, hogy ő is szeretné :-D

MA 2,5 éves a nagylány és azóta összehoztuk a húgát is, aki már 3 hónapos :-D

2010. ápr. 27. 13:16
 16/29 anonim ***** válasza:
Gratulálok! A tüneteid alapján gondoltam, hogy baba van a pociban.Minden jót kívánok!
2010. ápr. 27. 13:22
 17/29 anonim ***** válasza:
Én is gratulálok a kérdés feltevöjének is és az egyik szintén babás válaszolónak is!!! boldog babavárást és könnyü szülést, a többieknek pedig kellemes babázást!!! :)
2010. ápr. 27. 13:37
 18/29 anonim ***** válasza:

Bár nem ez volt a kérdés, de talán írd meg, neki, hogy terhes vagy, hogy mit érzel, esetleg a baba nevében is írhatsz :)

És gratulálok :)

2010. ápr. 27. 13:43
 19/29 anonim ***** válasza:

Először is gratulálok a babához!

Másodszor pedig megszabad e kérdezni, hogyha nem terveztétek a babát, akkor mégis hogyan sikerült? Csak okulás képpen kérdezem, mert nekem problémát okoz, hogy próbálom megtalálni a legmegfelelőbb védekezési módszert.

2010. ápr. 27. 13:43
 20/29 A kérdező kommentje:
Hát a helyzet az ,hogy én nem szedek fogalmásgátlót és így nem védekezünk sehogysem,csak azt nem értem ha annyira ellene van egy babának akkor miért megy el bennem mindig?ezek szerint vhol ő is szeretné nem?
2010. ápr. 27. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!