Nektek megromlott a fogatok a terhesseg alatt? Mennyire gyakori ez?
Nem. Erre jó a vitamin.
Régen azért volt jellemző, mert se vitaminkészítmények nem voltak, se pénz egészséges ételekre. A baba elveszi, ami kell neki. Ha te nem pótolod, akkor fordulhat elő fogromlás, fogvesztés.
Én még javában benne vagyok a terhességben. Mostanában fogmosáskor előjött a fogínyvérzés nálam. Régebben volt ilyen amikor még nem voltam terhes és akkor a paradontax fogkrém helyretette. Utána mindegy volt mivel mosom, nem volt problémám. De most megint szokott vérezni úgyhogy lehet hogy megint megvesszük ezt a fogkrémet mert ez segített.
22+5 hkm
En nem emiatt de pont decemberben döntöttem úgy h helyreállítom a fogakat. Meg nem végeztünk mire Kiderült h jön a baba. Ezután meg kezelte amit meg kellett megcsinaltunk gyorsan és igy kezdtem neki. De ha akkor nem csinaltatom meg 4 fogam tuti nem bírta volna ki. Sztk-ban elszúrtak őket és vagy alaromlottak, vagy félig el volt halva. Szóval nekem a megelőző kezelés mentette meg a fogsorom. Azóta a terhesség alatt csak a foginyverzes volt ami előjött de azt megfelelő fogkrém és szájvíz helyrehozta. Emellett sok plusz kalciumot eszek. Remelem Továbbra is jó lesz így. Októberben megyek ellenőrzésre. Üdv
26hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!