Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megromlott kapcsolat a terhess...

Megromlott kapcsolat a terhesség alatt. Rendbehozható ez még?

Figyelt kérdés
A kapcsolat elejétől lazább köztünk az együttlét.Sose volt minden nap bárhol bármikor.De mindkettőnknek így megfelelő volt.8,5 éve vagyunk együtt.Az utóbbi egy évben viszont többet voltunk együtt és terhes is lettem (akartuk a babát már).Kívánom az együttléteket de egyszer pici haematomam lett alig észrevehető volt véreztem.Azóta eltelt 1hónap (13hetes vagyok).Uh szerint minden oké nagyobb is kicsit a baba.viszont nem merünk együttlenni.Rettegünk hogy nehogy megint vérezzek vagy baj legyen.Ráadásul a hormonok már dolgoznak és kissé hisztizem bár próbálom visszafogni magam.Szeretjük egymást jó egymással lenni minden téren de nagyon eltávolodtunk egymástól.Mit lehet ezzel kezdeni?Nem szeretném elveszíteni de kezdem azt érezni hogy ez lesz a vége.
2016. jan. 27. 17:09
 1/3 anonim ***** válasza:

Beszélgessetek sokat! És próbáljatok mindkettőtök számára kielégítő megoldást találni a szex kérdésre. Ha te pl. szereted az orális szexet és ő is, akkor hajrá! ha téged megnyugtatna, ha orvostól hallanád, hogy mehet a dolog, akkor menjetek el együtt orvoshoz és kérdezzétek meg.

engem még az is megnyugtatna ilyen helyzetben, ha olvasnék egy szakkönyvben erről (a könyvtárak meglepően jól felszereltek az ügyben), vagy csak a neten nézelődnék (nem fórumokon).

nekünk kicsit hasonló a gondunk, mert mi egyébként szeretjük az intimitás ilyen formáját is gyakran megélni, de terhességem 3. trimeszterére már csak két naponta vagyunk együtt, mert elfáradok a munkámban (fizikailag, az ülésben), de szerencsénkre már csak kétnaponta dolgozom. Mi beszéltünk róla sokat, hogy néha nehéz, és a férjem nagyon megértő és együtt várjuk, hogy lekerüljön rólam a fizikai teher!:)

33hkm

2016. jan. 27. 17:19
 2/3 A kérdező kommentje:

Szeretjük úgy is csak az mégse olyan ;)

Az a baj hogy sokat dolgozik.Most a baba miatt többet vállal.Engem meg zavar hogy nem dilgozhatok mert a munkám olyan és könnyítettet sem kaphattam mert a könnyebbnél is nagy a fertőzésveszély..Én szerettem volna dolgozni de nem találtam valódi otthoni munkát igazából semmit.Pedig jó lenne.Zavar hogy kicsit függök tőle mert az én táppénzem nem sok sajnos.Szerintem ez is probléma köztünk

2016. jan. 27. 17:25
 3/3 anonim ***** válasza:

A szexre pedig nincs más, csak hogy megbeszélitek, illetve kéz és egyéb részek használata :)

A függőség érzéstől sok minden elromolhat. Próbáld meg ellensúlyozni valamivel. Ha tudsz varrni vagy horgolni-kötni vagy kézműveskedni akkor hasznosítsd az idődet babás cuccok készítésével, szoba díszítéssel, stb. Most úgyis divat kezd lenni a kötött. Ha nem tudod, de van kedved hozzá tanuld meg youtube videókról.

Foglald el magad, próbálj valamilyen értéket teremteni, hogy ne érezd feleslegesen eltartottnak magadat. Szinte minden háztartásban vannak "majd egyszer megcsináljuk" dolgok. Ha lehetséges intézd el ezeket.

Inkább könnyű fizikai munkát keress, mint otthonit, mert az utóbbi szinte lehetetlen.

Ha szeretitek egymást akkor helyrehozható. Sok-sok őszinte beszélgetéssel és még több türelemmel.

2016. jan. 28. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!