Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy az apukára rá van erőltetve a baba?

Figyelt kérdés
Konkrétan a családban történt,hogy az egyik rokonom teherbe esett véletlenül. Az apuka 12 hetes koráig könyörgött a lánynak,hogy vetessék el és mondják azt a családnak,hogy elvetélt. Előtte sem voltak stabilok, a fiú többször megcsalta a lányt, (3nyilvános, hogy volt-e több azt csak a fiú tudja), bulizni jár, közmunkás. A lány 20éves korához képest komoly, bár tanul. Jelenleg összeházasodtak, a fiú szüleinél laknak, a szülők vásárolnak mindent a május elején érkező babának és a lány múltkor panaszkodott nekem,hogy szerinte a férje még mindig nem is örül igazán a babának.( Gondoltam: Még is mi a fenét vártál,mikor neki nem is volt beleszólása? ) Érdekel,hogy más kívülálló emberek mit gondolnak az ilyenfajta kapcsolatokról!

2015. márc. 20. 16:35
 1/10 anonim ***** válasza:
77%
Könyörgés helyett húzott volna gumit. Felnőtt ember, felelős a döntései (úgymint nem húzok gumit szex közben) miatt. Ennyi.
2015. márc. 20. 16:41
 2/10 anonim ***** válasza:
86%
Én azt gondolom, hogy senkit sem szabad akaratán kívül abortuszra kényszeríteni. Az apa ott volt, mikor a gyerek megfogant, és tudhatta, hogy benne van a pakliban, kisebb-nagyobb eséllyel. Innentől én elvárom, hogy elfogadja, hogy gyereke lesz, és felvállalja az ezzel kapcsolatos jogi és anyagi következményeket. De persze ha olyan kapcsolatban lennék, ahol ez kérdéses, akkor szeretkezés előtt közölném ezt az álláspontomat, és nem pedig utána.
2015. márc. 20. 16:43
 3/10 anonim ***** válasza:
92%
Elég gáz helyzet. Mondjuk akinek kell egy olyan pasi aki megcsalta, és még terhes is lesz tőle. Biztos szép család lesz.
2015. márc. 20. 16:53
 4/10 anonim ***** válasza:
80%

nem akkor kell dönteni mikor a nő hasában van, hanem előtte. és védekezni. persze becsúszhat védekezés mellett is, akkor meg közös döntés kell legyen, de mivel egy életről beszélünk, szerintem erősebb az ha valaki meg akarja tartani, hisz nem egy használt zsepi amit kényünk kedvünk szerint dobálunk.

a leírt történetből meg én a lányt sajnálom, de nagyon! legalább a szülők mellette állnak, kemény évei lesznek ilyen férjjel :(

2015. márc. 20. 16:55
 5/10 anonim ***** válasza:
87%

Az, hogy össze költöztek talán sok értelme nincsen eröltetni.

DE az apukának pont annyi köze van a fogantatáshoz mint anyukának, pont ugyan olyan tisztában volt, hogy mi lesz. Abortuszra pedig senki nem kényszeríthet senkit sem. Ha a lány megakarja tartani akkor is félig az ö gyermeke, és mikor kufircolt, tudta, hogy mi történhet.

2015. márc. 20. 16:55
 6/10 A kérdező kommentje:
Kövezzetek meg,de nekem lenne 2 olyan helyzet amibe,ha belecsöppennék elvetetném a babát. Az egyik pont ez a helyzet,hogy se pénzünk, se normális apuka, a másik az,ha beteg lenne a baba. Ezt úgy merem kijelenteni,hogy nekünk is van egy 14 hetes pocaklakónk. Én egyedül a babát sajnálom,mert lehetett volna normális élete is...
2015. márc. 20. 17:10
 7/10 anonim ***** válasza:
84%
Ha a nő akar babát de a férfi nem Továbbra is védekezni kell mivel nem lehet vkire ráerőltetni ilyesmit. De mivel nem védekeztek és összejött a baba az abortuszt nem lehet erőltetni senkire. Amúgy egyetlen megcsalás után is elhajtottam volna a páromat de ha nekik ez igy jó..
2015. márc. 20. 17:17
 8/10 anonim ***** válasza:
28%

Hat csak hogy ellenpeldat is haljatok:

Az en batyam is ugy csinalt gyereket ( felelotlenul), hogy mar el akarta hagyni a csajt. Gondolom azert lett hirtelen baba a dologbol, de nem is az a lenyeg.

Mellette maradt, mert a babat o mondjuk akarta csak a lanyt nem. Es mara meg ugy ossze szoktak, hogy jol megvannak es mar masodik baba is van. :) Lehet ebbol meg barmi.

2015. márc. 20. 17:21
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Erre most mondjam azt, hogy zsák a foltját!?

A csaj: annak ellenére van együtt és vállal gyereket a pasitól, hogy az többször megalázta, megcsalta őt. Számomra nyilvánvaló, hogy így akarja a pasit megfogni.

A pasi: annak ellenére él együtt és vett feleségül egy csajt, hogy annyi tiszteletet és szeretetet nem érez felé, hogy otthagyja ha más kell neki inkább megcsalja 1x 2x 3x...meg még nagyon sokszor és mindezek mellé hazamegy az "imádott" kedveshez és szexel vele gumi nélkül mert az neki kényelmesebb. Utána meg könyörög abortuszért mert a gyerek ténye az ő nagyon jó világába belerondít.

Most erre mit mondjak? Két hülye egy pár? Remélem a nagyszülők normálisak és a szárnyuk ala veszik a gyerkőcöt!!

2015. márc. 21. 08:32
 10/10 A kérdező kommentje:
Akit érdekel,hogy hol jár a dolog. A baba még nincs 2 hónapos,de az asszonyka hazaköltözött a babával az anyukájához. Februárba házasodtak össze, most jön a válás. Nem mintha örülnék neki,de ez várható volt!!!! Mondjuk én sem gondoltam volna,hogy ez ilyen hamar bekövetkezik.
2015. júl. 27. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!