Ma egy hete kellet volna rendesen meg jönnie. Kedden csináltam egy tesztet ami pozitív lett halványan. Reggel el kezdtem vérezni el mentem dokihoz azt mondta nem vagyok terhes, most ekkor mi van?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 22. 12:29
1/8 A kérdező kommentje:
Azt mondta pontosan az orvos hogy meg van ugyan vastagodva a méhnyálka hártyám de ő nem lát terhességet.De azért le küldött a laborba pisilni egyet a terhes teszt miatt aminek hétfőn jön meg az eredménye.Miért lett akkor pozitív a terhes teszt amit csináltam.
2010. ápr. 22. 12:32
2/8 anonim válasza:
Én annyit tudok, hogy tévesen pozitív terhességi teszt nincs. Mert a HCG-t mutatja ki és a HCG terhességnél termelődik.
Ha az orvos azt mondta, hogy meg is van vastagodva a méhnyálkahártya, ez is a terhességet támasztja alá. Persze egy orvos csak onnantól mondhatja, hogy igen, kismama, gratulálok, ön terhes, ha már van szívhang.
Viszont amit írsz, hogy vérzés lépett fel, az nem túl jó :( Sajnos lehet, hogy a baba megfogant, de valami miatt nem tudott beágyazódni. Nem tudom sajnos :(
De még lehet hogy ott a baba. Ezt tényleg csak hétfőn fogod megtudni. Drukkolok Neked.
3/8 A kérdező kommentje:
Jaj köszi hogy drukkolsz.Tulajdon képen védekeztünk tehát nem számítottam erre az egészre.Most inkább olyan barnás véres valami van de a betéten nem látszódik semmi csak pisilés után a papíron.De azért vettem be egy magne b6-ot meg pihenek mást nem tudok tenni.Ha már ott van a maradjon is ott még ha nem is számítottam rá.Számításaim szerint négy hetes terhes lehetek ha egyáltalán terhes vagyok.Egy ilyen kicsi terhességnél ha vetélés a vége műszeresen fejezik be?Sajnos nekem ezzel szerintem számolnom kell.Köszi hogy válaszoltál.
2010. ápr. 22. 12:51
4/8 anonim válasza:
Én is így voltam,spontán vetélésnek mondták,nem kellett műszeresen befejezni sem.Ez természetes szelekció.Dokim szerint gyakori,sokan észre sem veszik(nyilván aki nem akar babát,és nem írja pontosan mikor menstruál)De rá 3 hónapra sikeresen megtapadt a kisfiam.Ugyhogy rázd meg magad és optimistán gondolkozz!
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is a választ,ahhoz képest hogy nem számítottam rá elég szépen el kalandoztak a héten a gondolataim tiszta hülye vagyok el kezdtem szedni a folsavat meg babakocsikat nézegettem meg neveken gondolkodtam.Igen szerintem is természetes szelekció lesz ebből a vérzésből.Még jó hogy a kislányomnak nem mondtam el ,őlni tudna egy kis tesóért.
2010. ápr. 22. 12:57
6/8 anonim válasza:
Bocs én vagyok az utólsó.Én rosszul értelmeztem azt hittem úgy vérzel hogy rendesen megjött,mert nálam úgy történt.Felejtsd el amit írtam és pihenj ott lehet baba simán!
7/8 anonim válasza:
én azért írok neked mert nagyon rossz amikor az ember már teljesen bele éli magát hogy biztos terhes aztán kiderül hogy mégsem én már voltam így egy éve (annyi különbséggel hogy mi már nagyon akartunk babát)pozitív volt a teszt ultra hangon nem láttak semmit a méhnyálkahártyám meg volt vastagodva de ez menstruáció előtt is megvastagszik nem csak akkor ha terhes vagy nálam végül kiderül hogy a pozitív teszt ellenére nem terhesség hanem nem repedt meg a tüszőm és volt egy kis folyadék a petefészekbe ami miatt termelődőt a hcg ami ugye a terhességet is jelzi .Én nem véreztem tehát nem is jött meg csak rá 2 hétre tehát a pozitív teszt nem csak akkor pozitív ha terhes vagy hanem akkor is ha cisztád van vagy ilyenek .Ha mégis terhes lennél akkor sokat pihenj és vigyázz magadra
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,csináltam az előbb egy tesztet nem birok várni hétfőig és ez a teszt egyértelmű negatív.Azért ez olyan bosszantó hogy az ember megveszi méregdrágán a tesztet én 980 forintért vettem és így át b@sza az ember fejét.Köszönöm a válaszokat, akkor nem szedem tovább a folsavat.Utolsó válaszolónak ,sajnálom hogy te is így jártál én is egy kicsit csalódtam pedig én védekeztem ,akkor neked meg még rosszabb lehetett.
2010. ápr. 22. 13:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!