Lehet baba? 3-án kellett volna megjönnie most egy félórája csináltam egy tesztet nagyon halványan de pozítiv! Semmi jele hogy meg akarna jönni biztos lehetek a babában vagy még ne kiabáljam el?
Nyugi en is igy voltam 4 tesztet csinaltan osszesen 2 naponta egyet es most 7 hetes vagyok :)
Drukkolok h babas legyel ird meg mi lett az eredmeny.
A halvány csík is csík, én merek már gratulálni:DD A helyedben vennék még egy tesztet, és reggel első vizeletből is megnézném, akkor magasabb a hcg koncentráció, és erősebb is lehet a csík.
Egyébként én sosem bírtam kivárni a mensi napot, előtte 2 nappal teszteltem (második baba), és halvány csík lett. De NAGYON halvány, már azt hittem csak bebeszélem.:)
Üdv, 17 hetes km
Szintén így voltam én is, nekem is hónap elején lett volna a menszim (decemberbe) késett egy napot, másnap már csináltam a tesztet, nagyon halványan de pozitív lett, a biztonság kedvéért még két nap alatt 3 különböző tesztet csináltam,a férjem már épphogy nem nézett bolondnak most 18 hetes kismama vagyok,
bízz benne, nagy esély van rá, hogy babás vagy:)
Szia, én 9 évvel ezelőtt voltam így hogy halvány (nagyon halvány) csíkom lett! És most az eredmény, egy 9 éves szőke kékszemmű nagylegény, aki apával memoriázik a szobában!
Most a második babánál csináltam 2 teszte, mindegyik negatív lett, és rá 2 hónapra kiderül (amikor már nem foglalkoztam a teszttel, hogy 5 hetes kismami vagyok! Ennek jó pár hete! :))
Gratulálok, és vigyázz Magatokra!!!
28 hetes kismama
Gratulálok a kismamának! :)))
Nagyon vigyi magatokra! Elég ha 1 hét múlva mész dokihoz, addigra tutira látni fogja már UH-n:) Nagyon nagy élmény lesz, készülj!!!
Minden jót! Szép baba várást!
21 heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!