Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A gondozatlan terhesség miatt...

A gondozatlan terhesség miatt automatikusan bevonják a gyámügyet? Ha ezen kívül a baba jóléte biztosítva lenne.

Figyelt kérdés
Későn vettük észre hogy terhes lett, nem mentünk el orvoshoz , nem szándékosan , szimplán nem tudtuk. Bejelentett munkahelyem van , biztos jövedelmem és albérletem. Én 23/F ő 18/L

2016. szept. 7. 13:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
De honnan?
2016. szept. 7. 14:47
 12/22 A kérdező kommentje:
Gömbölyödik a hasa extrém módon , és biztos hogy nem a hízástól. Tej is van már. Meg érzi hogy néha mozgolódik benne.
2016. szept. 7. 14:50
 13/22 A kérdező kommentje:
És ezenkívül van még pár jel , biztos hogy terhes ez a lényeg.
2016. szept. 7. 14:52
 14/22 anonim ***** válasza:
39%
Nem fogják bevonni.
2016. szept. 7. 14:53
 15/22 anonim ***** válasza:
77%
Viszont kevesebb támogatást fogtok kapni, nem jár az egyszeri anyasági, és csúnyán fognak nézni mindenhol a szülésnél. Amúgy előfordul ilyen titkolt terheseknél is.
2016. szept. 7. 14:55
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy mar ki hogy nez ratok meg egy ket dolog lehet eluszott de az se biztos. Irany a nogyogyasz! Ne huzzatok,halasszatok hanem menjetek es igyekezzetek minden vizsgalatot behozni es kovetni az orvos itasitasait innentol.
2016. szept. 7. 15:01
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
utasitasait
2016. szept. 7. 15:01
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Elsőre ne a gyakorin érdeklődj, hanem irány a nőgyógyász!

Ha már előtej is van, akkor futva!

Ő megmondja, hogy mennyi idős a terhesség, van-e fejlődési rendellenesség, stb.

Onnan irány a védőnő, és ő hitelesen tud válaszolni az ilyen kérdésekre.

Utána gyorsan megvesztek a babának mindent, mert ha nem, abba tényleg bele fog kötni a védőnő.

A többi kiderül, de az biztos, hogy annyi alkalmatlan szülő rohangál a világban, hogy szerintem ti is meglátjátok a babát.

2016. szept. 7. 15:57
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Orvos, minél előbb. Ne húzzátok. Egy gondozatlan terhesség életveszélyes is lehet. Lehetne a párod cukorbeteg, vérnyomásos, a baba is lehet beteg, feküdhet rossz pozícióban meg még ezer és egy probléma van, amit a gondozás során észlelnének. Fel sem tudom őket sorolni. Ne szórakozzatok ezzel.
2016. szept. 7. 16:46
 20/22 anonim válasza:

Amennyiben nem kamu: Irány, a Nőgyógyász! Ott kérjetek papírt, rízikó besorolást, azután védőnő! Ott megkapjátok a terhes kiskönyvet, mehettek vizsgálatokra stb. Utána babakelengyét venni.

Egyébként, így eleshettek az anyasági támogatástól (szülés után jár kb. 60 ezer Ft), illetve egyébb pénzektől, de ez függ attól is, hogy pontosan hány hetes a párod, illetve van-e még időtők a védőnőhőz járni,mert ehhez 4x kell elmenni hozzá. Gyámügynek elvileg jeleznie kell az orvosnak/védőnőnek, de ez, majd kiderül, függ, a személyiségüktől is.

Védőnőként végeztem, de nem dogloztam benne, így az új törvényeket nem tudom, meg a változásokat, de kb ilyenre számítsatok,de ami fontos: Idő.. Ami nektek kevés van.

2016. szept. 7. 22:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!