Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsalt, hogyan szembesítsem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt, hogyan szembesítsem?

Figyelt kérdés

20 hetes kismama vagyok, a párom megcsalt sajnos bizonyítékom van rá... saját szememmel láttam.

Ő még nem tudja, hogy megtudtam a dolgot.

Össze pakoltam várom, hogy haza érkezzen.

De fogalmam nincs mit mondok majd, higgadt akarok maradni.

Most nagyon nem hiányzik egy ordibálós veszekedés.

Fogalmam sincs mit tegyek, jöjjek el szó nélkül? Hagyjak neki levelet?

Nem gondoltam, hogy ilyen ember megbíztam benne. :'(

2016. aug. 4. 18:04
 1/9 anonim ***** válasza:
96%

Büszke lehet magára, a felesége/barátnője otthon van terhesen az Ő gyerekével, ő meg közben félrekefélget.. Mennyi undorító ember van te jó isten. Én szó nélkül eljönnék mergemben, utána persze "kedvesen" közölném vele mikor nem tudja mire vélni a dolgot, hogy menjen a cafkájához. Vagy fognám aztán kidobalnam a ruháit az ajtó elé. A kis barátnője majd biztosan kimossa neki.

Neked pedig kitartást!

2016. aug. 4. 18:09
 2/9 anonim ***** válasza:
75%

Ahogy belép az ajtón mondanám neki h X ezer ft lesz a gyerektartás, ennyiszer meg ennyiszer láthatod. Ha megkérdezi miért, rávágnám hogy kérdezze meg a hancúrmacáját.

Csak az a baj hogy meg fogsz neki bocsátani. Ezt előre érzem...

2016. aug. 4. 18:33
 3/9 A kérdező kommentje:

Minek bocsájtanék meg?

Aki egyszer megtette megteszi még egyszer!

2016. aug. 4. 18:46
 4/9 anonim ***** válasza:
90%

Kapasbol azt mondanám, dobd ki,de ott a gyerek.

Igazad van,aki egyszer megtette,lehet maskor is megteszi.

2016. aug. 4. 19:00
 5/9 anonim ***** válasza:
31%

Miota vagytok egyutt? Ezt leszamitva milyen a kapcsolatotok? Ezeket erdemes merlegelni akkor ha mar gyerek is van a dologban.

Az ex ferjem megcsalt, kidobtam, de ha lett volna gyerekunk akkor parszor azert atgondoltam volna:-)))

2016. aug. 4. 21:40
 6/9 anonim ***** válasza:
85%
Nem értem miért a gyerek miatt kéne együtt maradnia egy ilyen gerinctelen, aljas emberrel... Milyen "apa" az, aki már akkor csalja a gyereke anyját, mikor ő még csak a pocakjában van?!
2016. aug. 4. 23:11
 7/9 anonim válasza:
Mit csinaltal vegul?
2016. aug. 5. 08:26
 8/9 anonim ***** válasza:
2-ik válaszoló verzióját alkalmaznám.
2016. aug. 5. 11:15
 9/9 A kérdező kommentje:

Hazaköltöztem a szüleimhez, úgy érzem egy gyermek nem köt össze senkit.

Pont a baba miatt nem maradnék vele, hisz sosem bíznák már az apjában, és nem is néznék már rá úgy mint előtte.

Szerintem itt és most lett vége a mi kapcsolatunknak.

2016. aug. 5. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!