Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jól tettem h töröltem facebook...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól tettem h töröltem facebookról az exem aki csomószor megcsalt?

Figyelt kérdés
nagyon hiányzik,fèlek h nem leszek többet szerelmes?
2016. jan. 11. 19:53
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
Jol tetted. Ne aggodj, leszel meg szerelmes.
2016. jan. 11. 19:56
 2/8 anonim ***** válasza:
69%
Annyira lényegtelen, hogy törölted vagy sem, hogy erre komolyan nem lehet mit írni. Most komolyan szerinted ennek van bármi jelentősége?
2016. jan. 11. 19:57
 3/8 A kérdező kommentje:
egész nap sírok,folyamatosan hazudott nekem,vele voltam először
2016. jan. 11. 19:59
 4/8 anonim ***** válasza:

Az exed csomószor megcsalt, és még neked hiányzik???

Igen, hiányzik jó néhány agysejted és kereked ezek után, ha még hiányzik az exed. Grat neked!

Igen, jól tetted!

2016. jan. 11. 20:01
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Mondanam hogy legalabb tanulsz belole, de legkozelebb enneka csalodasnak a hatasara egy megnagyobb tahoval fogsz osszejonni, aki ugyan ugy megcsal. Ha olyan vagy mint a legtobb lany.
2016. jan. 11. 20:04
 6/8 opened paradise ***** válasza:
Nyugi,leszel. Lesz még jobb és fog még jobban fájni.
2016. jan. 11. 20:11
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Velem pont ez volt. Megcsal, letöröltem, iszonyúan hiányzik de nincs mit tenni... Ez 1,5 hónapja volt.
2016. jan. 11. 21:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Engem nem csalt meg, csak összejött a szakítás után pár nappal mással - akire féltékeny is voltam. Szóvá tettem - tagadta! Azóta mocskolódott is - tiltottam. Szeretem és hiányzik, de megalázott az emberi mivoltomban, ahogy téged is a Te exed. Jól tetted, hogy dobtad és fel a fejjel, leszel még szerelmes, csak tarts ki!
2016. jan. 11. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!