Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanár diák kapcsolat?
Még az egyetem előtt ismerkedtem meg a párommal, már akkor is kedveltem később amikor megkezdődött az egyetem ő lett az egyik tanárom, annyira kölcsönös volt a vonzalom, hogy összejöttünk, a mai napig titokban tartjuk a kapcsolatunkat, csak a szűk családt tudja.
Viszont nem sokáig tudjuk titkolni mert, 20 hetes kismama vagyok és már az együtt élés a közel jövőben van.
Látszik már rajtam a várandóság, az egyetemet már nem folytatom, viszont párom ugyan ott dolgozik.
Ha mindez kiderül kirúgják úgy is igaz?
Szóval kár titkolni nem?
Jegyet nem adott inkább tanácsadó volt így nem mondhatják rá, hogy kivételezett velem.
De tudom, ez nem igazán normális és nem igazán tűrik a tanár diák kapcsatot.
21L
Az agyadat nem használod?
Miért rúgnák ki?
1. Már nem tanít téged.
2. Már mindketten jogilag felnőttek vagytok és ez NEM középiskola.
Nem tudom miféle egyetem az, ahol én tanítok Q nem érdekel senkit, hogy születik-e gyerekem, ki az anyja, és, hogy szerepel-e a hallgatóim között.
Ha elmesélem, akkor se nagyon lenne semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!