Van itt olyan, akinek a 8-9. heten volt szivhang, de a 12. uh-n mar nem?
Nem derült ki. Valószínűleg soha nem fogjuk megtudni. Progeszteronhiányra, illetve fejlődési rendellenességre tippeltek az orvosok.
Semmi tünetem nem volt, ami arra utalt volna, hogy baj van.
Igaz nem 12 hetes uh-n derult ki, hanem mar 11 hetesen, mert egyik naprol a masikra megszunt minden terhestunetem, igy elmentunk privatban uh-ra. Akkor mar nem volt szivhang. 8 hetesen meg volt, a meret is a terhessegi kornak megfelelt. Meret alapjan kb 9 hetes korig fejlodott, akkor allhatott le a szivmukodes.
Nem derult ki az oka, pedig minden letezo vizsgalatot megcsinaltattunk, sem az idot, sem a penzt nem sajnaltuk ra. Majd ismet terhes lettem es ismet elveteltem, de korabban, mar az elejetol nem volt jo sem a petezsak merete, majd lett ugyan embrio, de kesobb, mint kellett volna, kisebb is volt es a szivmukodes is csak egyszer volt "sejtheto", tehat nem volt egyertelmu. Utana meg mar egyertelmuen nem volt.
Most ismet megy a kivizsgalas.
Sajnalom
:(
Oruletbe kerget ez a varakozas. Elso terhessegemet sem tudtam elvezni emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!