Miért megy össze a magzatom?
Nagyon sajnálom, de ha két képzett szakorvos nem tud segítséget nyújtani, akkor szerintem ezt laikusoktól hiába várod. :(
Két missed abom volt, nem gonoszságból írom.
Ha téged ez megnyugtat, akkor menj el másik orvoshoz, addig igyál palástfű teát.
Sajnos ez nem tűnik visszafordíthatónak. A szívhang is el fog tűnni, és elkezd felszívódni. Nálam is így zajlott.
Most erősnek kell lenned. :(
Oszinten sajnalom!:(
En 2 misseden vagyok tul…
Az elso valaszolo mindent elmondott amit lehet ebben az eseten! Sajnalom, de igaza van!:(((
De bizni kell a csodaban!
Nem akarlak áltatni, de én pont egy pozitív példa vagyok.
6 hetesen barnáztam, rohantam ügyeletre, 9 mm-t mértek, volt szívhang. Két nappal később megint barnázás, megint ügyelet, 7mm és szívhang, újabb 3 nap után megint barnázás, 6mm! de volt szívhang. Ekkor már 7 hetesnek kellett volna lennem, de méret alapján alig volt 6 hetes.
Utána három hétig csak ültem itthon, szedtem a Duphastont és imádkoztam, hogy megmaradjon. Három héttel később már rendes, idejének megfelelő méretei voltak, most meg már lassan 19 hetes leszek.
Nem azt mondom, hogy neked is így van, de azért nagyon szorítok, hogy csak azért legyenek másak a méretek, mert más gép-más orvos.
Szorítok, hogy minden rendben legyen! Vagy ha mégsem, akkor fel tudd dolgozni!
4-es vagyok
Azota nekem lett egy gyonyoru szep kislanyom,
Ő mindent elfeledtetett velem!!
Kivanom, hogy minden rendben legyen veled!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!