Csuporka22 kérdése:
Miért megy össze a magzatom?
Figyelt kérdés
7 hetesen voltam dokinál,(2 héttel ezelött) ahol a CRL 11 mm volt. Aztán hirtelen puha lett a mellem, az állandó fáradság is elmúlt valahogy. Nagyon megijedtem. Tegnap elmentem 1 magánrendelésre, ahol azt mondta a nőgyógyász, hogy 6 hetes terhességnek felel meg, ugyanis a CRL már csak 6.9 volt. Mondta valószínü ez egy missed ab., de 2 szakvélemény kell a mütéthezm mivel én meg akarom tartani. Ma elmentem 1 másik dokihoz az Sztk-ba aki ultrahangra küldött. Ott a CRL már csak 5.2 volt. 7 hetes terhesnek felelek meg 9 hetesen. Viszont szívhang van. Nem tudom miért megy össze. Ha ez egy missed ab. kezdete, akkor miért van szívhang? Lehet még esély arra, hogy megmaradjon? Tegnap nagyon összetörtem, amikor meghallottam a doki szavait. 2 éve terveztük ezt a babát, elsö terhesség. Kérlek titeket segítsetek2016. aug. 23. 19:07
11/17 anonim válasza:
A mostani vizsgálaton volt szívhang? Mekkora volt a CRL? Nőtt a pici?Remélem minden rendben lesz veletek drukkolok.
12/17 A kérdező kommentje:
Tegnap voltam ultrahangon, ahol 6.9 volt a Crl, viszont szívhangot nem találtak, hiába keresték 20 percig kb. Vasárnap be kell feküdnöm, akkor felhelyezik a laminária pálcát és másnap reggel visznek műteni. Félek, nagyon félek. Még napokig úgy kell élnem hogy tudom itt van bennem, de már nem él. Nem kívánom senkinek ezt az érzést. Abban reménykedem, hogy a méhszájtágító felhelyezés előtti ultrahangon lesz szívhang. Ezért imádkozom! Tudom, erre szinte 0 az esély, de voltak már ilyen csodák. Nagyon összetörtem
2016. aug. 31. 15:04
13/17 anonim válasza:
Oszinten sajnalom! Tudom mit erzel, en 2x ateltem egymas utan, azt hittem sose lesz gyerekem! Majd jott egy korai veteles… sikertelen lombik… aztan egy csoda folytan megfogant spontan a kislanyom! Ugyhogy leteznek csodak! En kivanom, hogy mihamarabb gyogyulj meg testben es lelekben!! Nagyon nehez most neked es az is lesz meg egy jo darabig!😰
Kitartast!!!
14/17 anonim válasza:
Sajnálom 2x volt nekem is missed ab- om :( tudom mit élsz át... Bízok benne, hogy egszer mi is kapunk egy egészséges kisbabát.
15/17 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti neked szívből gratulálok, hogy sikerült. Utolsó neked meg kitartást, és sok erőt kívánok neked! 2 dupla olyan rossz lehet mint 1. Átestem a műtéten azóta mégrosszabb. Most 1 ideig szüneteltetem ezt a gyerekvállalást. Félek 1 újabb kudarctól
2016. szept. 7. 23:04
16/17 anonim válasza:
Plusz vasárnap elhagyott a párom... remek az élet
17/17 A kérdező kommentje:
Tünde nagyon sajnálom! Én nagyon magányosnak érzem magam mostanában. Párom délután kettőkor elmegy dolgozni és hajnal 3-4 körül ér haza. Olyankor egyedül maradok a gondolataimmal, nagyon rossz. Kitartás! Remélem sikerül találnod 1 olyat, aki megbecsül és megérdemel.
2016. szept. 9. 05:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!