5+6 nak nez ki es nincs szivhang. Remenykedhetek meg?
Tegnap voltam 6 hetes menszi szerint...a doki azt mondta 5+6 a meretei szerint, de nincs szivhang, kontroll egy het mulva...sajnos mar volt egy vetelesem igy sik ideg vagyok...nem tudom mi lesz velem meg egy hetig. Ezen kivul trombophilia gyanus vagyok...verhigitot is kell szednem. Korabbi terhessegem nem fejlodott csak 7 hetesen kezdett latszani a petezsak...
Az tuti hogy kozepidoben fogant (ciklus 14-16 napjan, mert utana nem voltunk egyutt.
Nekem ugyanez van, mármint 5+6 naposan mentem UH-ra múlt csütörtökön (tuti, mivel lombik), 5 és fél hetesnek felelt meg, 3 mm-es szikcsíra volt csak látható. A doki azt mondta, hogy kb 3 nap kellene még, hogy látszódjon pulzálás. Én is tiszta ideg vagyok, mivel nekem is volt már vetélésem és ez már a 4. lombikunk. Én hétfőn megyek UH-ra, addig meg rémeket látok :( Ma például még az a kevés tünetem sincs, ami eddig volt (mellérzékenység, mellfeszülés, szédülés). Ez pluszban aggaszt. :(
Reménykedjünk együtt!
Teljesen feleslegesen parázol, elvégre egyetlen egy nappal mondott kisebb mértet a doki, mint ahogy te a mensi alapján vártad.
Másrészt a 7. héten már biztosan tudnak mutatni szívhangot, a 6. héten még csak valószínű, hogy lesz. De mivel nem gyári beállítás szerint fejlődnek, hanem a saját tempójukban, így egy-két pici eltérés teljesen normálisnak számít.
Ez a pici rendesen fejlődik, a mérete a korának megfelelő, semmilyen elmaradást nem látott a doki (az az egy nap tényleg lehet annyi, hogy egy nappal tovább vándorolt a petevezetékben, mint a nagy átlag), és most már jól látszik a petezsák is.
Minden sokkal jobban indul, mint az előző terhességnél, tehát nyugodtan reménykedhetsz, hogy legközelebb már szívhang is lesz. Akkor látni fogjátok azt is, hogy kellően fejlődik-e.
Tudom, hogy borzasztó nehéz bízni, és nem aggódni, nekem két elhalt terhességem volt, és most járok a bűvös 12. hét előtt. De hinni akarom, hogy pár hónap múlva kézbe veszem, és esténként nem hagy majd aludni. :)
Kozben erkezett egy valasz. Szoval mindkettotoknek drukkolok, hogy rendben legyetek!
Azert aggodom, mert olyan negativ volt a doki. Egyebkent ugy mentem, hogy nem parazok, ha nincs szivhang...
Koszi a valaszokat
5+6 hetesen bevéreztem, akkor még nem volt szívhang, 6+6 hetesen minden rendben volt és már volt pulzálás. Most töltötte a 2. születésnapját <3 :)
Ne izgulj, 5+6 hetesen nem kell még szívhangnak lenni :)
Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!