Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5+6 nak nez ki es nincs...

5+6 nak nez ki es nincs szivhang. Remenykedhetek meg?

Figyelt kérdés

Tegnap voltam 6 hetes menszi szerint...a doki azt mondta 5+6 a meretei szerint, de nincs szivhang, kontroll egy het mulva...sajnos mar volt egy vetelesem igy sik ideg vagyok...nem tudom mi lesz velem meg egy hetig. Ezen kivul trombophilia gyanus vagyok...verhigitot is kell szednem. Korabbi terhessegem nem fejlodott csak 7 hetesen kezdett latszani a petezsak...

Az tuti hogy kozepidoben fogant (ciklus 14-16 napjan, mert utana nem voltunk egyutt.

2016. aug. 23. 07:52
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még nincs veszve semmi, nekem 6 hetesen nem is néztek szívhangot, csak a nyolchetes UH-n.
2016. aug. 23. 08:24
 12/32 anonim ***** válasza:
86%
Nekunk is csak 7 hetesen lett szívhang, nyugi, ha idegeskedsz csak ártasz vele a babának.
2016. aug. 23. 08:31
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én 6+2 mentem orvoshoz, petezsákot és sejthető szikhólyagot látott.1 hét múlva mentem vissza és akkor már volt magzat és pulzálás.Gondolhatod h paráztam, mert nekem is volt elötte vetélésem,de aztán minden rendben ment:) Szorítok,sikerűlni fog meglátod:)
2016. aug. 23. 08:32
 14/32 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek!
2016. aug. 23. 08:34
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Hogyhogy szedned kell a vérhígítót? Milyen gyógyszer jó rá? Nekem szúrni kellett magam. Mi az, hogy gyanús? Kivizsgáltak? Akkor hogyhogy csak gyanús? Ha nem vizsgáltak ki, akkor ezt csak úgy adják? Nem értem.
2016. aug. 23. 08:47
 16/32 A kérdező kommentje:
Azt mondta a doki hogy ha elveszitem ezt a babat, akkor szurni kell majd. De most megprobaljuk gyogyszerrel, mivel az eredmenyeim most lettek meg es eddig nem szurtam magam. Ha minden rendben jovo heten akkor marad a gyogyszer, mert akkor az is elegendo lesz. Rendes genetikai vizsgalat volt.
2016. aug. 23. 09:26
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

Én 7 hetesen mentem dokihoz, de nemhogy szívhangot, még babát sem láttunk, csak petezsákot. Mondjuk az az uh nem volt valami nagy cucc, nyilván azért is, de különben azt írta a papíromra, hogy 5 hét és pár napos terhességnek felel meg. Teljesen bepánikoltam, hisz én is tudtam, hogy ez lehetetlen, de a méretei alapján ennyi. Két hét múlva voltam kontrollon, ott már látszott gyönyörűen a bébi és a dobogó szívecske. Akkor számolta az uh alapján 7 hét körülinek, szóval kisebb volt. Egész végig kisebb volt, 48 centivel született (legalábbis ennyinek mérték, de állítom, hogy még ennyi se volt, mert úgy lötyögött rajta az 50 ruha... :D ), szóval aprócska :) Egy éves elmúlt, még mindig csak 75 centi. Nálunk mindenki alacsony a családban, szóval ennyi, ő is az, kész :D Semmi egyéb, makk egészséges hál' istennek :)

Drukkolok neked!!!

2016. aug. 23. 10:11
 18/32 anonim ***** válasza:
Biztatásképp írom, bár nekem nem volt semmi "betegségem" ,hogy nálam is 5-6 hetes terhességet látott anno a doki és nem volt szívhang, csak a szikhólyagot és a petezsákot látta, ezt meg is mutatta. 8 hetesen mentem vissza, akkor kaptam meg a papírokat az élő várandósságról.:) Kívánom,hogy neked is így legyen. Tudom, nehéz kivárni, de eltelik hamar!
2016. aug. 23. 11:47
 19/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm. igyekszem. :)
2016. aug. 23. 12:58
 20/32 anonim ***** válasza:
Most rosszul ertem? Vagy komolyan egy nap miatt aggódsz?
2016. aug. 23. 14:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!