5+6 nak nez ki es nincs szivhang. Remenykedhetek meg?
Tegnap voltam 6 hetes menszi szerint...a doki azt mondta 5+6 a meretei szerint, de nincs szivhang, kontroll egy het mulva...sajnos mar volt egy vetelesem igy sik ideg vagyok...nem tudom mi lesz velem meg egy hetig. Ezen kivul trombophilia gyanus vagyok...verhigitot is kell szednem. Korabbi terhessegem nem fejlodott csak 7 hetesen kezdett latszani a petezsak...
Az tuti hogy kozepidoben fogant (ciklus 14-16 napjan, mert utana nem voltunk egyutt.
Én 7 hetesen mentem dokihoz, de nemhogy szívhangot, még babát sem láttunk, csak petezsákot. Mondjuk az az uh nem volt valami nagy cucc, nyilván azért is, de különben azt írta a papíromra, hogy 5 hét és pár napos terhességnek felel meg. Teljesen bepánikoltam, hisz én is tudtam, hogy ez lehetetlen, de a méretei alapján ennyi. Két hét múlva voltam kontrollon, ott már látszott gyönyörűen a bébi és a dobogó szívecske. Akkor számolta az uh alapján 7 hét körülinek, szóval kisebb volt. Egész végig kisebb volt, 48 centivel született (legalábbis ennyinek mérték, de állítom, hogy még ennyi se volt, mert úgy lötyögött rajta az 50 ruha... :D ), szóval aprócska :) Egy éves elmúlt, még mindig csak 75 centi. Nálunk mindenki alacsony a családban, szóval ennyi, ő is az, kész :D Semmi egyéb, makk egészséges hál' istennek :)
Drukkolok neked!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!